Premiär för Our Flag Means Death på HBO Max

Our Flag Means Death säsong 2 – detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Uppdaterad 02 juni 2022 kl. 10:10 | Publicerad 19 april 2022 kl. 20:51

Får vi se gentlemannapiraten på fler äventyr?

HBO Max lustiga piratäventyr "Our Flag Means Death" har blivit ett populärt tillskott på streamingtjänsten, men frågan är om vi kommer få njuta av även en andra säsong av serien. Filmtopp har svaret.

"Our Flag Means Death" är HBO Max serie som är löst baserad på Stede Bonnets liv. Bonnet, som spelas av Rhys Darby, blev smått legendarisk för att ha övergivit sitt trygga liv som markägare för att istället ta sig an det öppna havet för att bli pirat.

I serien är Bonnet allt annat än en naturbegåvning på sjöröveri och hans fyller sitt skepp med böcker och dyra kläder istället för erövringar. Hans öde ser dock ut att ta ytterligare en ny vändning när hans väg korsar den ökände piraten Blackbeards väg. Blackbeard spelas av Taika Waititi, som också regisserat flera av avsnitten i den första säsongen.

Our Flag Means Death är skapad av David Jenkins och hela den första säsongen finns tillgänglig på HBO Max.

När kommer Our Flag Means Death säsong 2?

Allting pekar på att vi kommer att få en fortsättning av Our Flag Means Death. Har du sett den första säsongen är du väl medveten om att slutet är öppet och bäddar för en fortsättning, och med tanke på mottagandet serien har fått så kan vi nästan garantera att det finns planer på en säsong 2.

Our Flag Means Death har hyllats av både kritiker och fans av serien, och säsong 1 hann knappt avrundas innan seriens följare tog till sociala medier för att kräva en andra säsong. Än så länge har HBO Max inte bekräftat en beställning på en säsong 2, men vi misstänker att det bara är en tidsfråga innan det sker.

Vi vet inte exakt när en andra säsong kommer att ha premiär, men en trolig gissning är att det blir omkring ett år framåt i tiden, under våren 2023.

Uppdatering, 2022-06-01:

Goda nyheter, nu är det BEKRÄFTAT att Our Flag Means Death säsong 2 har fått grönt ljus. Vi vet fortfarande inte något exakt premiärdatum för den andra säsongen, men håller fast vid att våren 2023 bör vara en rimlig prognos.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL