Dunes premiärpublik jublade i åtta minuter

Nu finns Dune att streama på HBO Max

  • HBO
Filmtopp
01 november 2021 kl. 18:25

Denis Villeneuves mörka fantasy-epos finns nu på streamingtjänsten

När HBO Max lanserades visste vi att "Dune" skulle dyka upp i utbudet inom kort. Nu kan vi meddela dig att filmen är här.

MER LÄSNING:

"Dune" är baserad på Frank Herberts kultförklarade sci fi-bok med samma namn. David Lynch gjorde en adaption av boken redan 1984. Den gången bemöttes resultatet med en hel del sågningar. Sett till det positiva mottagandet Denis Villeneuves version som hade premiär tidigare i höst har fått, kan vi konstatera att den uppskattas desto mer. Och nu kan HBO Max prenumeranter streama filmen direkt i hemmet.

"Det har sagts att Frank Herberts roman "Dune" är ofilmbar. Tur då att Denis Villeneuve existerar. För den första delen av den kanadensiske regissörens mastodontfilm är mörk, episk och tänkvärd – helt enkelt sci-fi som bäst", skriver Filmtopps recensent Rasmus Torstensson om Dune. Läs hela hans recension här. 

"Dune" finns nu att se direkt i hemmet på HBO Max. Och du som vill kan i november skaffa en prenumeration på streamingtjänsten till halva priset – livet ut. Du hittar mer info på dess hemsida.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL