Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
House of the Dragon ryktas ha med svenska Nanna Blondell

Nanna Blondell ryktas vara med i House of the Dragon

  • HBO
Jonathan Smeds | Nyhet
16 februari 2022
Jonathan Smeds | Nyhet
16 februari 2022

Enligt uppgifter till Expressen

I år är det premiär för House of the dragon, som utspelar sig i Game of Thrones-universumet. Kanske kommer det då även finnas med en svensk i rollistan.

Enligt uppgifter som Expressen Spoiler Alert tagit del av, ska Nanna Blondell ska vara med i den nya serien House of the Dragon, som är en av årets mest efterlängtade. Varken representanter för skådespelaren eller HBO Max väljer att inte kommentera ryktet.

Nanna Blondell kommer i år att ha en av huvudrollerna i den andra säsongen av hyllade serien Partisan. Hon har även varit med i serier och filmer som Äkta människor, Den inre cirkeln samt Red Dot. Internationellt blev Nanna Blondell ett namn förra året, när hon hade en roll i Black Widow. 

EXKLUSIVT: Niklas Engdahl och Nanna Blondell om "Den inre cirkeln"
Nanna Blondell i serien "Den inre cirkeln". Foto: Viaplay

Om ryktet skulle visa sig stämma tar hon plats på en rollista bestående av namn som Matt Smith (Doctor Who), Olivia Cooke (Ready Player One) och Rhys Ifans (Notting Hill). Expressens uppgifter vet inte vilken rollfigur det rör sig om att Nanna Blondell ska spela. 

House of the dragon utspelas 200 år innan händelserna i Game of Thrones, och följer huset Targaryen. Handlingen är baserad på den första delen i George R.R. Martins bok Eld & Blod – historien om huset Targaryen.

Serien har i nuläget inget premiärdatum.

Tills dess kan alla som vill se serien titta på trailern som släpptes förra året:

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL