Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Killing Eve säsong 4 – då förväntas den ha premiär

Killing Eve säsong 4 – då förväntas den ha premiär

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 april 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 april 2020

Knyter till sig Sex Education-författare.

Den älskade actionserien "Killing Eve" går som tåget och charmar tittare hela världen över. Den tredje säsongen är uppe och rullar, och redan nu vet vi att säsong 4 är på väg.

Killing Eve, som finns att se på HBO Nordic, följer vi en kvinnlig lönnmördare och en aspirerande spion som blir besatta av varandra – i den grad att det utvecklas till en dödlig katt-och råttalek. De spelas av Jodie Corner och Sandra Oh, som båda blivit hyllade för sina insatser. Framförallt Sandra Oh som vann en Golden Globe för sin prestation. 

Ja, serien kickade igång rejält och blev snabbt en succé. Idag är vi uppe i den tredje säsongen som hade sin premiär den 12:e april. Den som hoppas på att få se ännu mer av serien kommer inte att bli besviken: "Killing Eve" säsong 4 är beställd och den väntas ha premiär i april 2021. 

Ny manusförfattare ombord

Seriens showrunner Phoebe Waller-Bridge har hittills skrivit avsnitten i Killing Eve, men nu kommer hon att bjuda in en annan begåvning till deras writer's room, Laura Neal som senast skrivit på Netflix-serien Sex Education. Har hon vad som krävs för att skriva action? Det verkar hennes nya kollegor övertygade om. 

– Laura är skrämmande skarp, tar inga fångar och kan skratta åt allting, säger seriens exekutiva producent Sally Woodward Gentle till pressen om deras nytillskott. 

Anledningen att man plockar in en ny kraft kan bero på att Waller-Bridge börjat ta sig an andra manusjobb, och behöver avlastning. Inte minst har hon varit med och skrivit på något så gediget som den kommande Bondfilmen No Time To Die.  

MER LÄSNING: 

Claire Foy återvänder till The Crown säsong 4
Gåsmamman säsong 5 – detta vet vi