Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Gåsmamman

Gåsmamman säsong 5 – Detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 november 2019
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 november 2019

Osäker framtid för Gåsmamman.

Gåsmamman har varit en succésaga. C More-seriens fjärde säsong har haft premiär för lite över en vecka sedan och slog tittarrekord som den mest framgångsrika starten för en TV-serien från C More någonsin. Redan nu undrar våra läsare om en möjlig femte säsong, men blir det någon? Finns det något sagt? När kan vi förvänta oss nästa premiär? Filmtopp har talat med C More.

Gåsmamman skildrar den dramatiska berättelsen om revisorn och småbarnsmamman Sonja Ek, som lever ett bekymmerslöst liv i huvudstaden tillsammans med sina barn. Livet förändras drastiskt en dag när Sonja kastas in i droghandelns intriger och hamnar öga mot öga med den iskalla knarkbaronen Fredrik,  Sonja tvingas då att kasta av sig vardagslivets silverhandskar för att mot alla odds skydda sin familj, men vem kan hon egentligen lita på?

ERBJUDANDE: Streama Gåsmamman och pröva C More kostnadsfritt under två veckor!

Gåsmamman säsong 5 och 6 blir verklighet.

För ett tag sedan kontaktade Filmtopp C More och möttes då av följande svar:

– Just nu kan vi inte bekräfta att en femte säsong blir till, och kan tyvärr inte meddela någonting", säger C More till Filmtopp. Något datum är inte spikat och huruvida det blir någon femte säsong eller inte förblir oklart för TV-tittarna i dagsläget, men en sak står klart; Sverige älskar Gåsmamman!

Sedan dess har det hänt en hel del. Nu meddelar nämligen C More att vi inte bara för en ny säsong, utan två!

Gåsmamman säsong 5 och 6 spelas in under 2020/2021. Den femte säsongen förväntas dyka upp redan 2021 medan den sjätte dröjer till 2022.

 

– C More-publiken har varit enormt engagerade i Alexandra Rapaports karaktär Sonja. Därför är vi otroligt glada och stolta att kunna bjuda hängivna Gåsmammanfans på två nya säsonger av denna publiksuccé, säger Bo Thörnwall, Content Manager på C More.

Även seriens stjärna, Alexandra Rapaport, har uttalat sig:

– Det är dags för den slutgiltiga historien som tar Gåsmamman i mål. Jag är enormt förväntansfull att återigen få gestalta Sonja som blivit en viktig del av mig efter alla dessa år. Tittarna bör göra sig redo för en känslomässig bergochdalbana med spänning, skratt och gråt.

Vi uppdaterar denna artikel så fort vi vet något mer, så sätt ett bokmärke och följ oss i vårt grävande.

LÄS MERA:

Bästa nya svenska serierna
Svenska komedier – Filmtopp tipsar!
Allt om Gåsmamman

Scrolla vidare för mer läsning!