Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Filmtips

Här hittar du Filmtopps filmtips!

Serietips

Här hittar du Filmtopps serietips!

Hero gradient image

Gåsmamman säsong 5 – Detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 november 2019
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
17 november 2019

Osäker framtid för Gåsmamman.

Gåsmamman har varit en succésaga. C More-seriens fjärde säsong har haft premiär för lite över en vecka sedan och slog tittarrekord som den mest framgångsrika starten för en TV-serien från C More någonsin. Redan nu undrar våra läsare om en möjlig femte säsong, men blir det någon? Finns det något sagt? När kan vi förvänta oss nästa premiär? Filmtopp har talat med C More.

Ensemblen i Gåsmamman. Blir det gåsmamman säsong 5?
Foto: C More

Gåsmamman skildrar den dramatiska berättelsen om revisorn och småbarnsmamman Sonja Ek, som lever ett bekymmerslöst liv i huvudstaden tillsammans med sina barn. Livet förändras drastiskt en dag när Sonja kastas in i droghandelns intriger och hamnar öga mot öga med den iskalla knarkbaronen Fredrik,  Sonja tvingas då att kasta av sig vardagslivets silverhandskar för att mot alla odds skydda sin familj, men vem kan hon egentligen lita på?

ERBJUDANDE: Streama Gåsmamman och pröva C More kostnadsfritt under två veckor!

"Just nu kan vi inte bekräfta att en femte säsong blir till, och kan tyvärr inte meddela någonting", säger C More till Filmtopp. Något datum är inte spikat och huruvida det blir någon femte säsong eller inte förblir oklart för TV-tittarna i dagsläget, men en sak står klart; Sverige älskar Gåsmamman!

Vi uppdaterar denna artikel så fort vi vet något mer, så sätt ett bokmärke och följ oss i vårt grävande.

Gåsmamman går att streama på TV 4 Play och C More.

Lästips: Vi listar Höstens bästa serier på HBO Nordic.