Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Hela Starstruck säsong 2 – nu på HBO Max

Hela Starstruck säsong 2 – nu på HBO Max

  • HBO
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
24 mars 2022
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
24 mars 2022

Den andra säsongen av komediserien finns nu att streama i sin helhet.

HBO Max serie "Starstruck" är tillbaka på streamingtjänsten med en andra säsong. Nu kan du njuta av totalt sex nya avsnitt av komediserien.

Komediserien "Starstruck" har glidit aningen under radarn i Sverige, men har med sin charmiga och skruvade ton lyckats bygga upp en gedigen följarskara. Letar du efter något oupptäckt som kan få dig att skratta är Starstruck ett bra alternativ.

Serien kretsar kring en ung kvinna, Jessie (Rose Matafeo), som försöker hantera sitt oglamorösa liv i London – ett liv som till stora delar består av att balansera två jobb utan några framtidsutsikter. Tillvaron blir inte nödvändigtvis lättare när hon vaknar upp efter ett one-night-stand och upptäcker att hon oavsiktligt haft sex med en filmstjärna.

Starstruck är skapad av Rose Matafeo, som också spelar huvudrollen. Andra bärande roller spelas av Nikesh Patel, Emma Sidi m.fl.

"Starstruck" hade ursprungligen premiär våren 2021, men hittade till Sverige först under hösten, vilket innebär att vi inte behövde vänta alltför länge på den uppföljande säsongen.

Precis som med den första säsongen, så består den andra säsongen av sex stycken avsnitt på drygt 20 minuter vardera. Samtliga avsnitt finns tillgängliga att streama på HBO Max.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL