Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Premiär för Raised by Wolves säsong 2

HBO Max skrotar Raised by Wolves

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 juni 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 juni 2022

Inga fler avsnitt väntar

Efter två säsonger lägger HBO ner sin science fiction-serie "Raised by Wolves", som är producerad av ingen mindre än Ridley Scott.

I våras rullade den andra säsongen av det intensiva sci-fi-dramat Raised by Wolves på HBO Max. Serien, som är producerad av visionären Ridley Scott, har definitivt hittat sin fanbase sedan de första avsnitten landade hösten 2020, men nu är det dags att ta farväl till den.

Variety rapporterar att Rasied by Wolves skrotas av HBO efter sin andra säsong:

– Även om vi inte fortsätter med en tredje säsong av Raised by Wolves, är vi mycket tacksamma till den fantastiska ensemblen och teamet, seriens skapare Aaron Guzikowski, Ridley Scott, David W. Zucker och hela teamet på Scott Free Productions för deras vackra artisteri och unik förmåga att fördjupa fansen i Kepler-22b-världen, säger HBO Max i ett uttalande till Variety.

Stora förändringar hos moderbolaget

Nedläggningen av Rasied by Wolves kommer i en tid när många förändringar är på gång hos HBO Max moderbolag WarnerMedia, som såldes till AT&T och nu kombineras med Discovery för att skapa Warner Bros. Discovery. Den nya VD:n David Zaslav har gjort flera ändringar på sistone, bland annat skrotat CNN+ och dragit pluggen ur flera nya produktioner hos TNT och TBS.

Enligt Variety har Raised by Wolves-stjärnorna uppmuntrat sina fans att vara så högljudda som möjligt i hopp om att få en tredje säsong. Vem vet, kanske ändrar sig HBO?

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL