EXTRA: HBO gör serie om Jon Snow med Kit Harington

EXTRA: HBO gör serie om Jon Snow med Kit Harington

  • HBO
Filmtopp
17 juni 2022 kl. 11:06
ANNONS
ANNONS

Skådespelaren återvänder som publikfavoriten

En ny "Game of Thrones"-serie är under utveckling, denna gången om Jon Snow. Enligt uppgifter utspelas den efter händelserna i originalserien.

Den internationella dundersuccén Game of Thrones fängslade hela världen, hela vägen fram till sitt beryktade finalavsnitt. Nu har HBO möjligheten att ge en ny avslutning till sagan om Westros – med en helt ny fortsättning som fokuserar på Jon Snow.

Enligt The Hollywood Reporter håller nämligen streamingjätten på att utveckla en helt ny serie som utspelas efter händelserna i originalserien och med Kit Haringtons älskade karaktär i centrum. Som om det inte vore nog, återvänder även den brittiske skådespelaren i sin berömda roll.

Fick veta sanningen

Under de år som Game of Thrones rullade, nominerades Kit Harington till två gånger för sin gestaltning av actionhjälten som kämpar med att upprätthålla sin familjs värderingar i en brutal värld. I den åttonde, och sista säsongen, får han lära sig sanningen om sin familjehistorik och påbörjade en resa för att lämna sitt gamla liv bakom sig. Nu ska vi få veta vad som hände sen.

Många Game of Thrones-projekt på gång

House of the Dragon
Från "House of the Dragon". Foto: HBO Max.

Utöver serien om Jon Snow, kommer snart spinoffen House of the Dragon att få premiär, som utspelar sig 200 år innan händelserna i Game of Thrones och i fokus hittar vi huset Targaryen, vars historia vi kommer att få utforska. House of the Dragon är baserad på George R.R. Martins Eld & Blod: Historien om huset Targaryen-böcker.

Enligt The Hollywood Reporter är sagan däremot långt ifrån över, utan hela sju stycken Game of Thrones-projekt uppges vara under arbete. Utöver redan nämnda har vi 10,000 Ships, 9 Voyages och tre animerade serier, däribland The Golden Empire.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL