Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Euphoria säsong 3

Euphoria säsong 3 – Detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 februari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
04 februari 2022

Ungdomsdramat forstätter

Trots att finalen ännu inte har sänts bekräftar nu HBO att Euphoria säsong 3 har fått grönt ljus. Något som säkerligen kommer att glädja fans världen över.

Det Zendaya-frontade ungdomsdramat Euphoria är nu mitt uppe i sin andra säsong. Trots att det är veckor kvar tills finalen sänds, har HBO redan bekräftat att en tredje säsong är på ingång. I vanliga fall brukar serier först förnyas någon månad efter att en säsong slutat.

– Sam, Zandaya och hela ensemblen och teamet bakom Euphoria har tagit säsong två till extraordinära höjder, utmanat narrativets konventioner och form, och samtidigt behållit dess hjärta. Vi skulle inte kunna vara mer ärade över att få arbeta med detta begåvade, talangfulla team eller mer uppspelta över att fortsätta vår resa med dem in i säsong tre, säger Francesca Orsi, exekutiv VD på HBO Programming.

Fick HBO Max att krascha

Att Euphoria säsong 3 skulle bli verklighet är knappast någon ögonbrynshöjare. Tidigare kunde vi rapportera att premiäravsnittet av den andra säsongen var så pass populärt att HBO Max kraschade – något som aldrig hänt förut.

Den andra säsongen har även mötts av starkt positiv kritik, så även på Filmtopp. I sin recension skriver Mimi Dahlén att den andra säsongen "öppnar starkt" och att "alla karaktärer är starka nog att hålla en egen serie".

Mer läsning:

 

 

NÄSTA ARTIKEL