Sex and the City-stjärnorna om anklagelserna mot Chris Noth

And Just Like That säsong 2 – detta vet vi

  • HBO
Filmtopp
Uppdaterad 18 januari 2022 kl. 16:01 | Publicerad 17 januari 2022 kl. 15:01

Kommer det en säsong 2 av And Just Like That?

"Sex and the City" har återvänt i ny tappning i och med premiären av "And Just Like That". Seriernas stora följarskara gör det minst sagt angeläget att utforska hur framtiden ser ut. Blir det en andra säsong av "And Just Like That"?

LÄS OCKSÅ:

"And Just Like That", den uppföljande serien till Sex and the City, hade premiär på HBO Max i december. Det kära återseendet av Sarah Jessica Parker, Cyntia Nixon och Kristin Davis i rollerna som Carrie, Miranda och Charlotte har uppmärksammats stort sedan dess.

All uppmärksamhet har dock inte varit helt och hållet önskvärd. Mycket av det fokus som serien fick inför premiären handlade om Kim Cattralls frånvaro i rollen som Samantha och kort efter premiären av And Just Like That anklagades "Mr. Big"-skådespelaren Chris Noth för sexuella övergrepp.

Det har med andra ord varit en tumult tid för Sex and the City-spinoffen. Allt har givetvis inte handlat om de kringliggande skandalerna, själva serien har också diskuterats en hel del och frågan om ytterligare en säsong av And Just Like That har varit på tal sedan innan premiären.

När kommer And Just Like That säsong 2?

En andra säsong av And Just Like That har inte annonserats av HBO Max, men vi vet att det har hållits samtal om en eventuell fortsättning. Det finns alltså all anledning att hoppas på en säsong 2 av serien, men det finns också ett och annat hinder som kan stå i dess väg.

Enligt rapporter ska Chris Noth-skandalen ha gjort att alla konversationer om en fortsättning avbrutits. Förhoppningsvis är detta bara tillfälliga avbrott i förhandlingarna under tiden som skandalen fortfarande är färsk, för i övrigt finns det gott om goda tecken som pekar på ytterligare en säsong.

Premiären av And Just Like That var en av HBO Max med framgångsrika någonsin, och bara det lär vara anledning nog för HBO att försöka förnya serien med en säsong 2. Seriens skapare, Michael Patrick King, har dessutom hintat om att det finns planer på en fortsättning.

– Under tiden som vi arbetade kändes det alltid som en början. Det kändes inte som en början, mitt och slut, sa King till Emmy Magazine i november 2021. Det verkar med andra ord finnas mer att hämta i And Just Like That.

När en uppföljande säsong kan tänkas komma är oklart, men det lär dröja ett tag om den blir av, då främst Sarah Jessica Parker, ska ha ett hektiskt schema framöver.

NÄSTA ARTIKEL