Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Sex and the City-stjärnorna om anklagelserna mot Chris Noth

Sex and the City-stjärnorna om anklagelserna mot Chris Noth

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
21 december 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
21 december 2021

Stjärntrion tar ställning mot Chris Noth.

"Sex and the City"-uppföljaren "And Just Like That" hann knappt ha premiär innan Chris Noth, känd som "Mr. Big" i serierna, anklagades för sexuella övergrepp. Nu har seriens stjärnor uttalat sig om anklagelserna på sina sociala medier.

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon och Kristin Davis är stjärntrion från Sex and the City och nya And Just Like That, men den senaste tiden har de knappast kunnat fokusera på mottagandet av den nya serien. Istället har fokus hamnat på Chris Noth, skådespelaren bakom karaktären "Mr. Big", som förra veckan anklagades för sexuella övergrepp av två kvinnor.

Nu har de tre frontfigurerna i serien delat med sig av ett gemensamt uttalande på sina sociala medier.

– Vi är mycket ledsna över att höra anklagelserna mot Chris Noth. Vi stöttar de kvinnor som har trätt fram och delat med sig av sina smärtsamma upplevelser. Vi vet att det måste vara en mycket svår sak att göra och vi berömmer dem för det, skriver Parker, Nixon och Davis.

Det var under förra veckan som The Hollywood Reporter publicerade de två kvinnornas anklagelser om övergreppen, som ska ha hänt 2004 och 2015. Noth hävdar däremot sin oskyldighet.

– Anklagelserna mot mig från individerna jag träffade för år, till och med decennier sedan, är falska, skrev Noth i ett uttalande förra veckan.

Sedan anklagelserna har Noth fått lämna sin roll i "The Equalizer" och han har dessutom släppts av sin agentur, A3 Artists Agency.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL