Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Hayes tillbaka i Robinson 2022 – slog ut Shevin Urgun

Hayes tillbaka i Robinson 2022 – slog ut Shevin Urgun

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 maj 2022

Stor dramatik väntar Robinson-tittarna

Efter en längre tid i Gränslandet står det klart att Hayes Jemide nu är tillbaka i Robinson 2022. Han besegrade Shevin Urgun i den sista tävlingen.

Efter flera veckor ute i Gränslandet kommer Hayes Jemide till Robinson 2022, detta som sista återvändare från sidoprogrammet. Hayes kom nära deltagaren Shevin Urgun under tiden de hade tillsammans på den lilla ön. Men när det väl kom till kritan fullföljde han sin roll som Gränslandets "bödel", som han själv kallar sig, och skickade hem henne.

Hayes tillbaka i Robinson 2022 – slog ut Shevin Urgun
Hayes gick rent i tävlingen mot Shevin. Foto: TV4.

Det var i en tävling som gick ut på att de skulle bygga torn med klossar – och där den som först får två torn att rasa förlorar – som Hayes fick se sig segra. Efter att först ha tröstat Shevin kunde han inte hålla sig från att brista ut i ett vinnarvrål. Hayes kan nu vinna Robinson 2022 vilket han också uppmanas av en efter förlusten ödmjuk Shevin att göra. 

Hayes tillbaka i Robinson 2022 – slog ut Shevin Urgun
Foto: TV4.

– Jag hade velat gå in i Robinson igen tillsammans med Hayes. Vi snackade mycket om det, vi hade varit dubbel trubbel. Men det är som det är, säger Shevin Urgun till tittarna. Hon avrundar med att berätta hur stolt hon är över sig själv som tagit sig så här långt in i tävlingen. Shevin höll sig kvar i programmet i strax över en månads tid.

Linn Lund missnöjd med att Hayes Jemide är tillbaka i Robinson 2022

Hayes tillbaka i Robinson 2022 – slog ut Shevin Urgun
Linn verkar skeptisk när hon ser att det är Hayes som är den sista att komma tillbaka från Gränslandet. Foto: TV4.

Någon som verkar allt annat än nöjd med att Hayes Jemide är tillbaka i Robinson 2022 är Linn Lund, som hade en stark pakt med hans svurne fiende i programmet, Mattias Pettersson. När Hayes tidigare befann sig i Lag Öst ute på Robinson-ön var det sprickor innanför gruppen. Medan han och Anna Frycklund höll ihop på den ena kanten höll Mattias och Linn sig på den andra.

Hayes har genomgående sagt att han ska tillbaka till huvudtävlingen för att skapa kaos. Att döma av den sejour han hade i huvudtävlingen vågar vi lita på hans ord. 

Du följer Hayes Jemides resa i "Robinson" 2022 på TV4 och C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL