Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
The Good Doctor säsong 5

Här streamar du The Good Doctor säsong 5

Filmtopp
Carl-Christian Frunck | Nyhet
17 november 2021
Filmtopp
Carl-Christian Frunck | Nyhet
17 november 2021

Fortsättningen finns nu tillgänglig

Är du intresserad av att se följa en superbegåvad läkare på ett sjukhus? Filmtopp hjälper dig att hitta var du kan streama den femte säsongen av serien "The Good Doctor".

Skådespelaren Freddie Highmore går in på sin femte säsong som den autistiske läkaren Shaun Murphy i serien The Good Doctor. Freddie Highmore kommer från England och han gjorde filmdebut redan som sjuåring i komedifilmen Women Talking Dirty. Men hans mest uppmärksammade filmroll gjorde han mot Johnny Depp och Kate Winslet i Finding Neverland när han var tolv år.

Återupplev serien The Good Doctor

Serien The Good Doctor handlar om en begåvad kirurg som har både autism och savantsyndrom och får jobb på ett framstående sjukhus, där både patienter och personal bemöter kirurgen med misstroende på grund av hans funktionsnedsättning.

Serien är skapad av David Shore, som även ligger bakom succén House, men är baserad på Park Jae-bum ursprungliga TV-serie från sydkoreanska. Övriga skådespelare i serien finns bland andra Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Tamlyn Tomita och Hill Harper med flera.

Streama The Good Doctor säsong 5 på Viaplay

Den femte och pågående säsongen av serien The Good Doctor innehåller 20 avsnitt. Sex avsnitt från serien liksom tidigare säsongerna finns tillgängligt att streama på Viaplay.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL