Första bilderna på Ola Rapaces comeback – spelar i ny gangsterfilm

Här är Ola Rapaces stora comeback – spelar i ny gangsterfilm

Axel Diedrichs
09 juni 2024 kl. 09:40

Då har "Miséria" premiär

Ola Rapace är snart tillbaka med en ny film. I höst ser vi honom i filmen som bygger på den tidigare Kartellen-medlemmen Sebastian Staksets liv.

De senaste åren har Ola Rapace inte synts till särskilt mycket varken på film eller TV. Senast skådespelaren dök upp på vita duken var 2021 med filmen Vitt skräp och sedan dess har han endast synts till i en kortfilm.

Att det inte varit lika mycket jobb på sistone lär bero de stökiga år han haft i sitt privatliv, något som han själv varit öppen med. Bland annat lades hans och Fredrik Söderholms podcast Sorry, allt gick åt helvete ned. Likaså kan vi läsa att han tvingades han bort från Tillsammans 99

Här är Ola Rapaces stora comeback – spelar i ny gangsterfilm
Foto: Heart Film.

Här är Ola Rapaces comeback – då har Miséria premiär

Förra året kunde vi dock rapportera att Rapace är på väg tillbaka efter vad som varit några stökiga år. Det är en intensiv comeback som väntar med närmare tio titlar, och först ut är filmen som baseras på rapparen Sebastian Staksets liv. I den spelar han den kriminella nätverksledaren Chicago som sätter karaktären Adam i sina klor. 

Miséria berättar historien om Adam, en ung man från förorten som hamnar på en säkerhetsanstalt. Där möter han den hårt kriminella Franky som presenterar honom för nätverksledaren Chicago. Under Chicagos vingar förvandlas Adams dröm om gettolivet till en mardröm. Samtidigt som hans flickvän Alicia blir gravid dras Adam in i en värld av kokain, gangstermord, ett värdetransportrån och enorma skulder som måste betalas. Kommer Adam att lyckas lämna gänget med livet i behåll?

Här är Ola Rapaces stora comeback – spelar i ny gangsterfilm

Förutom Ola Rapace och Sebastian Stakset ser vi även den kända skådespelaren Ulf Stenberg dyka upp, likaså Amanda Renberg, känd från Hip Hip Hora!.

Miséria har svensk biopremiär den 13 september. Se trailern här:

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL