Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ola Rapace

Ola Rapace podcast "Sorry, allt gick åt helvete” skrotas

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 juli 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
26 juli 2022

Läggs ner efter bråk om pengar

Ola Rapace och Fredrik Söderholm lägger ner sin podcast "Sorry, allt gick åt helvete" efter bråk om pengar. Detta berättar Fredrik Söderholm på sin Instagram.

Det blir ingen andra säsong av podcasten Sorry, allt gick åt helvete, som leds av Ola Rapace och Fredrik Söderholm. Beskedet kom strax efter att medieprofilen gick ut med att han inte har fått sina pengar av Ola Rapace. ”Till slut måste man ta avstånd från människor man mår dåligt av", skriver han i ett SMS till Expressen.

Söderholm menar att podtjänsten Acast ska ha ett system som gör att de endast betalar ut lön till en person. Under första säsongen fick han hela beloppet och så fakturerade Rapace honom på hälften. Men inför den andra säsongen, berättar Söderholm i sin andra podcast Schulman & Geniet, fick istället Rapace beloppet i förväg. När det var Söderholms tur att fakturera skådespelaren, fick han inga pengar.

Ola Rapace
 Foto: Joakim Eriksson/Mikael Cross Films. 

Skulle dela på 1,3 miljoner kronor

Beloppet det rör sig om, menar Söderholm, är 1,3 miljoner kronor där han är berättigad till 650 000 kronor. Till Aftonbladet säger Ola Rapace följande:

– Det stämmer inte, jag har absolut inget emot att betala hans del av de pengarna. Då handlar det väl om något annat, men det tar jag hellre med honom direkt.

Om duon kommer att enas längre fram eller inte, återstår att se.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL