Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Hanna Bergwall ute ur Robinson 2022 – sviken av Filip

Hanna Bergwall ute ur Robinson 2022 – sviken av Filip

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 maj 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 maj 2022

Dramatisk inledning på finalen

Efter att ha blivit utröstad och sedan förlorat sin duell är Hanna Bergwall ute ur Robinson 2022. Hon kände sig sviken av Filip som valde att rösta ut henne.

Inför säsongens avgörande fick Hanna Bergwall lämna Robinson 2022, detta som sista person att bli utröstad i örådet. Hon fick sedan chansen att duellera mot någon och valde då den enda kvarstående lag öst-medlemmen Henrik Appelberg. De skulle då göra upp om en plats i finalen genom tävlingen Håll ut. Grenen går ut på att deltagarna ska hålla uppe en pinne genom en ställning så länge som möjligt, där den som tappar sin pinne först förlorar.

Henrik har tidigare visat sig vara oerhört svår att slå i uthållighetstävlingar, så det var inte en optimal lott Hanna drog fram ur urnan. Men likväl gav hon honom en rejäl kamp där Henrik fick slita för kung och fosterland när de två gjorde upp om vem som kunde hålla uppe en pinne längst. Dessvärre höll det inte hela vägen för Hanna som först tappade sin pinne.

Hanna Bergwall ute ur Robinson – detta hände
Foto: TV4.

Hanna Bergwall ute ur Robinson 2022 – sviken av Filip

Inför Finalveckans öråd var det just Hanna Bergwall som fruktade att hon skulle åka ut. Hon förstod att det fanns ett missnöje runt henne på ön och att det fanns en plan på att lägga rösterna på henne. Däremot hade hon svårt att ta in att hennes vapendragare under tiden på ön, Filip Johansson, var ombord på planen att rösta ut henne. 

När Hanna konfronterade Filip förklarade han att han kommer rösta på henne på grund av att hon kallat honom för ett "hot" bakom hans rygg. Filip uttryckte att han blev djupt besviken på sig själv när han förstod hur sviken Hanna känner sig, och inser att det kanske inte kommer att finnas någon relation mellan dem när de kommer hem och att det är någonting han får acceptera.

Det sista avsnittet av den pågående Robinson-säsongen finns att streama på C More.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL