Ryan Gosling spelar Ken till Margot Robbies Barbie

Ryan Gosling spelar Ken till Margot Robbies Barbie

Filmtopp
Uppdaterad 01 mars 2022 kl. 11:03 | Publicerad 25 oktober 2021 kl. 10:10

Stjärnan är del av den kommande dockfilmen

Margot Robbies Barbie film har legat i planerna för Warner Bros. ett tag nu, och det verkar som att de äntligen har hittat sin Ken. Ryan Gosling är i slutskedet av förhandlingar om rollen, och förväntas vara den som är med när produktionen förväntas påbörjas 2022.

Ryan Gosling I Blade Runner 2049
Ryan Gosling I Blade Runner 2049 | Foto: Warner Bros

Barbie-filmen, som kommer att regisseras av Greta Gerwig, har länge vetat att de vill ha Ryan Gosling som den manliga motparten. När han först fick erbjudandet tackade han dock nej, på grund av ett rätt så fullspäckat schema. Nu rapporterar Deadline att förberedelser för filmen dragit ut, och de har varit bestämda med att Gosling är den enda de vill ha. Som följd v detta har produktionstiden flyttats och Gosling fick tid med projektet, så därför ska han ha tackat ja.

Läs Också: Stjärnspäckad film blir Netflix största satsning någonsin!

Nu med Gosling med i teamet så hoppas filmen snart få klartecken, och förhoppningen är att börja filma tidigt 2022.

 

Ryan Gosling I The Notebook
Ryan Gosling i The Notebook | Foto: New Line Cinema

Castingen av Gosling verkar som det perfekta valet, och kommer säkerligen glädja många fans. Vi vet inte mycket om filmen än förutom att Margot Robbie kommer ha huvudrollen som Barbie, samt Goslings roll i det hela. 

Filmen är fortfarande långt från ett premiärdatum, men du kan se Ryan Gosling bland annat i filmen "Blade Runner 2049" på Viaplay.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL