Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hamilton

Hamilton säsong 2 – Detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 februari 2020
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
12 februari 2020

Kommer den folkkäre agenten tillbaka?

På C More går det nu att se den första säsongen av den populära serien "Hamilton". Frågan på allas läppar är givetvis om vi kommer att få se "Hamilton" säsong 2.

Agenten Carl Hamilton har funnits i det svenska folkets medvetande sedan 1986. Det var nämligen då som Jan Guillou släppte den första av de 13 böcker där den populära karaktären skulle förekomma. Utöver de litterära verken om Hamilton har vi också sett honom i TV-rutan och på bioduken. Hela 13 filmer och serier har det blivit under åren och den sistnämnda går nu att hitta på C More.

Den första säsongen av Hamilton började visas på C More den 1 januari 2020 och består av 10 stycken avsnitt på 44 minuter vardera. Denna gången tar historien om Carl Hamilton avstamp i en attack mot den svenska inrikesministern. Hur det går för den karismatiske agenten får ni se själva, men nu hoppas många på att vi får se Hamilton säsong 2 förverkligas.

Goda chanser till fortsättning.

Hamilton
Foto: C More.

C More har ännu inte officiellt gett grönt ljus till en ny säsong, men mycket talar för att vi snart kommer att få ta del av en fortsättning. När Filmtopp frågade seriens huvudrollsinnehavare Jakob Oftebro om vi kan förvänta oss mera, gav han oss det glädjande beskedet att författarteamet nu arbetar på Hamilton säsong 2:

–  Jag tror verkligen att den blir av. Det är vad de säger till mig. Det har gått väldigt bra, så jag hoppas att jag får spela Hamilton igen. De skriver på ett nytt manus nu, så vi spelar nog in nästa år men förhoppningsvis redan i oktober eller november.

Relaterad läsning: 

Kalifat – blir det en säsong 2?
Box 21 – Det här vet vi
Eagles säsong 3 – Därför fortsätter serien

Vi håller tummarna för att vi snart nås av det officiella beskedet om att Hamilton säsong 2 är på ingång, men det ser onekligen ljust ut.

NÄSTA ARTIKEL