Första postern till Super Mario-filmen har landat

Första postern till Super Mario-filmen har landat

04 oktober 2022 kl. 18:10

På torsdag släpps en teaser

Vi har nu fått den första postern till animerade filmen Super Mario Bros." och vi kan även förvänta oss en trailer inom kort.

Det är Universal och Illumination som nu släpper den första postern till deras kommande animerade film Super Mario Bros. I samband med att de släpper den flaggar de även för en teaser-trailer på torsdag.

Illumination ligger bakom flera lyckade animerade filmer, inte minst Minionerna som senast hade ett rejält lyckat kapitel med Berättelsen om Gru. Deras kommande animerade Super Mario-film Super Mario Bros. regisseras av Aaron Horvath och Michael Jelenic som jobbat tillsammans på den tecknade serien Teen Titans Go!.

I filmen medverkar en del kända skådespelare till de ikoniska karaktärerna. Jurassic World-stjärnan Chris Pratt gör Marios röst, Anya Taylor-Joy gör prinsessan Peach, Charlie Day gör Marios högra hand Luigi, Jack Black gör storskurken Bowser och Seth Rogen gör Donkey Kong.

I Twitter-inlägget nedan där filmens officiella konto delar med sig av dess första poster droppas även nyheten om en kommande teaser:

I den kommande filmen följer vi en rörmokare vid namn Mario som reser genom en underjordisk labyrint med sin bror, Luigi. På andra sidan försöker han rädda en tillfångatagen prinsessa. 

"Super Mario Bros." har biopremiär den 7 april 2023.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL