Regissören bakom Dödligt vapen död

Därför försenas Dödligt vapen 5 ytterligare

04 oktober 2022 kl. 13:10

Stjärnan avslöjar tre orsaker till problemet

Just nu pågår arbetet med "Dödligt vapen 5" i vilken Mel Gibson återvänder i huvudrollen. Nu har vi tyvärr fått veta att produktionen skjuts upp till okänt datum.

För ett par månader sedan fick vi veta att en femte film i Dödligt vapen-serien skulle bli verklighet, men nu berättar Mel Gibson att produktionen skjutas fram en aning. Som vi vet så har filmen varit i utveckling under en längre tid hos Warner Bros,

Stjärnan förklarar de tre orsakerna till att projektet har hamnat i stiltje. För det första drabbades produktionen av coronapandemin, för det andra av regissören Richard Donners död. För det tredje har det varit lite turbulent mellan Warner Bros och Discovery om rättigheterna.

Efter Donners död har hans fru Lauren Shuler Donner försökt övertala Mel Gibson till att ta över tyglarna och regissera Dödligt vapen 5. I en intervju med Screen Rant berättar Gibson följande:

– Ritchard hade kommit en lång bit på vägen och jobbat mycket på filmen, manuset var typ nästan färdigt och projektet hade en gedigen mall. Jag och Shuler Donner hade ett samtal efter Richard dött där vi bland annat diskuterade att jag skulle regissera Dödligt vapen 5.

När "Dödligt vapen 5" kan börja spelas in återstår att se.

Mer läsning

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL