Filmer och serier att streama i augusti 2023 – höjdpunkter och guide

Filmer och serier att streama i augusti 2023 – höjdpunkter och guide

Filmtopp
30 juli 2023 kl. 20:00

Streamingguide – tips på filmer och serier i augusti 2023

Svårt att hålla reda på alla premiärer på streamingtjänsterna? Här listar vi filmerna och serierna att streama i augusti 2023. Listan innehåller tio höjdpunkter och länkar till våra premiärartiklar för de diverse streamingplattformarna.

Filmtopp sållar agnarna från vetat och plockar fram tips på några av de allra bästa film- och seriepremiärerna i augusti 2023. Nedan har vi samlat en handfull tips från de olika streamingtjänsterna, men du kan också klicka dig vidare till artiklarna med deras respektive premiärscheman för själv vaska fram datumen för dina favoriter.

Streamingpremiärer i augusti 2023 – huvudlistor:

Filmer och serier att streama i augusti 2023 – tips på 10 höjdpunkter

Filmer och serier att streama i augusti 2023 – höjdpunkter och guide
Foto: Disney+

The Bear (säsong 2) – 2 augusti på Disney+

Den kritikerrosade serien The Bear handlar om mat, familj och skönheten i det fartfyllda. Men också de branta och hala baksidorna av hårt slit. När den unge kocken Carmy (Jeremy Allen White) och hans team jobbar för att förvandla sitt slitna smörgås-hak till att bli en restaurang av hög kvalitet tar de samtidigt sig an personliga utmaningar. De tvingas konfrontera sitt förflutna och landa i vilka de vill vara i framtiden. Missa inte andra säsongen av denna succéserie!

Physical (säsong 3) – 2 augusti på Apple TV+

Physical med Rose Byrne är tillbaka med en tredje och sista säsong. Denna gången med sällskap av omåttligt populära Zooey Deschanel (New Girl). Serien utspelar sig på 1980-talet i San Diego, där vi får följa Sheila Rubin (Byrne) på hennes resa från frustrerad hemmafru till framgångsrik fitnessentreprenör. I denna avslutande säsong hotas Sheilas dominans i fitnessvärlden av kändisträningsprofilen Kelly Kilmartin (Deschanel). Kilmartin blir inte bara ett professionellt hot, utan också en mental plågoande. Plötsligt riskerar allt som Sheila har byggt upp att raseras.

Filmer att streama i augusti 2023 – höjdpunkter och guide. Här: Guardians of the Galaxy vol. 3.
Foto: Marvel Studios.

Guardians of the Galaxy vol. 3 – 2 augusti på Disney+

Våra omtyckta antihjältar i Marvel Studios Guardians of the Galaxy Vol. 3 har börjat anpassa sig till livet på Knowhere. Peter Quill (Chris Pratt), som fortfarande är påverkad av sin hemska förlust, leder teamet när de ger sig ut på ett tufft och actionfyllt uppdrag för att skydda universumet och rädda Rocket. Samtidigt hotar en ny oväntad kraft att förgöra våra Guardians för gott.

Bupkis på SkyShowtime i augusti 2023
Foto: SkyShowtime.

Bupkis (säsong 1) – 4 augusti på SkyShowtime

Bupkis är en ny komediserie som följer Pete Davidson (The King of Staten Island, Saturday Night Live) när han försöker hantera den unika familjedynamik och komplexitet som uppstår när man ska skapa meningsfulla relationer som kändis. I vad som beskrivs som en rå, halvt självbiografisk serie, ser vi Davidson i huvudrollen, tillsammans med Edie Falco (The Sopranos, Nurse Jackie) och Joe Pesci (Goodfellas, The Irishman) samt en stjärnspäckad birollslista. Serien balanserar mellan realitet och absurditet för att på bästa sätt kunna visa hur det är att vara Pete Davidson.

Only Murders in the Building – tips på filmer och serier att streama i augusti 2023
Foto: Disney+

Only Murders in the Building (säsong 3) – 8 augusti på Disney+

I säsong tre av Only Murders in the Building utreder Charles, Oliver och Marbel (Steve Martin, Martin Short och Selena Gomez) ett mord som sker bakom scenen under en Broadway-show. Hollywood-stjärnan Ben Glenroys (Paul Rudd) debut på Broadway blir kortvarig då han plötsligt hittas död. Med skådespelerskan Loretta Durkin (Meryl Streep) till hjälp tar trion sig an det svåraste fallet hittills. Samtidigt försöker regissören Oliver desperat få ihop showen igen. Låt ridån gå upp!

Gal Gadot i Heart of Stone
Foto: Netflix.

Heart of Stone – 11 augusti på Netflix

I actionthrillern Heart of Stone ser vi Gal Gadot som MI6-agenten Rachel Stone. Rachel är inte vilken hemliga agent som helst, utan en spion som är med i en hemlig grupp som kallar sig "Charter", bestående av elitspioner utan någon tillhörighet, som alla jobbar för att upprätthålla fred på jorden. För att uppnå sitt mål har de AI:n "The Heart" som hjälp. Men när "The Heart" riskerar att hamna i fel händer hotas världsstabiliteten att rubbas bortom räddning.

Tips på filmer och serier att streama i augusti 2023
Foto: HBO Max.

Billions (säsong 7) – 12 augusti på HBO Max

I den sjunde och sista säsongen av den populära dramaserien Billions vänds allianser upp och ner. Lojaliteter testas. Förräderi når episka proportioner. Fiender blir varsamma vänner. Och Bobby Axelrod återvänder när insatserna växer från Wall Street till hela världen. Serien har Oscarsnominerade och Emmybelönade Paul Giamatti, Corey Stoll och Maggie Siff i rollerna och denna sista säsong markerar också återkomsten av Emmybelönade Damian Lewis som den älskade Bobby "Axe" Axelrod.

Serier att streama i augusti 2023 – höjdpunkter och guide. Här: Ahsoka.
Foto: Disney+

Star Wars: Ahsoka (säsong 1) – 23 augusti på Disney+

Star Wars: Ahsoka utspelar sig efter imperiets fall och följer den tidigare jediriddaren Ahsoka Tano (Rosario Dawson) när hon utforskar ett hot som närmar sig för att skada galaxen.

Filmer och serier att streama i augusti 2023 – Bingo & Julia
Foto: Prime Video.

Bingo & Julia (reality) – 25 augusti på Prime Video

Vi bjuder även alla realityälskare på ett tips, och det i form av Prime Videos svenska realityserie med Bingo Rimér och Julia Franzén i fokus. I Bingo & Julia erbjuds tittarna en djupdykning i profilernas händelserika och actionfyllda lyxliv. Paret bjuder in oss till att följa deras liv i Stockholm, Marbella och Jämtland. Utöver glamouren får vi även ta del av det varma och något galna familjelivet. Julia, som har levt ett liv bestående av lyx i USA och Spanien, har nu blivit inkastad i livet som styvmamma tillsammans med Bingo och hans barn, styvbarn och exfruar – en bonusfamilj olik alla andra, med tre barn, exfrun Katrin Zytomierska, familjesemestrar i Marbella och gemensamma sommarställen i Stockholms skärgård. Humor, konflikter och kärlek garanteras.

One Piece kommer till Netflix i slutet av augusti
Foto: Netflix.

One Piece (säsong 1) – 31 augusti på Netflix

Den omåttligt populära mangan (den mest sålda någonsin i Japan) One Piece har förvandlats till en live-action-serie med samma namn av Netflix. I slutet av augusti är det efterlängtad premiär av den nya One Piece-serien. Handlingen kretsar kring den unge äventyraren Monkey D. Luffy, som ger sig iväg hemifrån för att bli kungen av pirater och hitta en legendarisk skatt. För att nå sitt mål måste han först samla ihop en besättning för att kunna ta sig an alla faror som väntar på honom.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL