Höjdpunkter på SkyShowtime i juli och augusti 2023 – sommarpremiärer

Höjdpunkter på SkyShowtime i juli och augusti 2023 – sommarpremiärer

  • SkyShowtime
Filmtopp
21 juni 2023 kl. 16:00

SkyShowtime presenterar sommarens höjdpunkter

SkyShowtime fyller på sitt bibliotek med spännande titlar under sommaren – så att vi ska kunna njuta till fullo av all ledig tid. Nedan hittar du de presenterade höjdpunkterna på SkyShowtime för juli och augusti.

Nya serier på SkyShowtime sommaren 2023

Django
Foto: SkyShowtime.

Django (säsong 1) – 3 juli

Django är löst baserad på kultfilmen av Sergio Corbucci och berättar historien om en man som söker hämnd och i slutändan kämpar för något större. Texas, sent 1800-tal: Django kommer till en karg stad i botten av en krater: New Babylon. Han söker efter mannen som mördade hans familj, men upptäcker att hans dotter Sarah överlevde och bor där. Sarah är tjugo år nu och ska gifta sig med John Ellis, grundaren av New Babylon, och något som är viktigare: hon vill inte ha Django där. Fast Django ger inte upp. Han gör vad som krävs för att få en andra chans med sin dotter. Men Django, Sarah och John är intrasslade i ett nät av mörka hemligheter som är på väg att nystas upp.

Säsongen består av totalt 9 avsnitt. 1 avsnitt släpps varje vecka.

Höjdpunkter på SkyShowtime i juli och augusti
Foto: SkyShowtime.

Ghosts of Beirut (säsong 1) – 3 juli

Ghosts Of Beirut avslöjar berättelsen om 21-åriga Mughniyehs ursprung (även kallad Spöket) som kom från ingenstans och var ansvarig för fler amerikanska dödsfall än någon annan enskild individ innan 11 septemberattackerna. Serien berättas ur amerikanskt, israeliskt och libanesiskt perspektiv och spårarMughniyehs ursprung i den shiitiska slummen i södra Beirut till att han blir hjärnan bakom självmordsbombare, en dödlig taktik som leder till att han snabbt blir världens farligaste terrorist. Detta drama omfattar flera årtionden och baseras på omfattande forskning bland ännu säkerhetsklassade händelser och blandar intervjuer med framstående representanter för CIA och Mossad, som kopplar ihop oroligheterna i 1980-talets Beirut med spionverksamheten i dagens Mellanöstern.

Säsongen består av totalt 4 avsnitt. 2 avsnitt släpps varje vecka.

Juan Carlos: Downfall of the King
Foto: SkyShowtime.

Juan Carlos: Downfall of The King (säsong 1) – 3 juli

Juan Carlos I, som var Spaniens kung tills han abdikerade 2014, skulle egentligen gå till historien som en hjälte, men ett årtionde av skandaler har gett både honom och monarkin ett skamfilat rykte. Från att han av misstag sköt sin bror, till penningtvätt och korruption – allt tas upp i den här mäktiga dokumentärserien. Med exklusiv tillgång till kungens närmaste förtrogna, inklusive explosiva intervjuer med hans mångåriga älskarinna Corinna Zu Sayn-Wittgenstein, är det här definitivt berättelsen om en ikons mycket offentliga fall.

Säsongen består av totalt 4 avsnitt. 1 avsnitt släpps varje vecka.

Knutby (säsong 1) – 14 juli

En iskall natt i januari 2004 hördes pistolskott i det lilla samhället Knutby. En ung kvinna mördades och hennes granne fick flera skottskador. Världens blickar riktades mot den sammansvetsade Filadelfiaförsamlingen och efterföljande rättsfall blev en internationell sensation. De prisade journalisterna Martin Johnson och Anton Berg, tillsammans med regissören Henrik Georgsson (The Bridge), försöker kasta nytt ljus över vad som hände i Knutby.

Säsongen består av totalt 6 avsnitt. 2 avsnitt släpps på premiärdagen, därefter 1 avsnitt i veckan.

Utmark (säsong 1) – 14 juli

Alla känner alla i detta avskilda hörn av Norden. Miljön i Utmark är udda och vild och utomstående klarar sig inte alltid så bra. När en optimistisk ny skollärare kommer dit har hon förhoppningar om en nystart. Men hon inser snart att den enda personen som beter sig någorlunda moget i detta samhälle är en tolvårig flicka. Serien följer Utmarks minnesvärda personligheter och handlar om att hitta sin plats – oavsett om det är att hitta sig själv efter att ha blivit lämnad av sin partner, försöka växa upp, gå vidare efter att en närstående gått bort eller helt enkelt försöka få ut sin döda mans själ ur sin kropp genom exorcism. Det handlar om att acceptera livets skruvade överraskningar och allt det som gör oss mänskliga: kärlek, död och crossdressing.

Säsongen består av totalt 8 avsnitt. 2 avsnitt släpps på premiärdagen, därefter 1 avsnitt i veckan.

Bupkis
Foto: SkyShowtime.

Bupkis (säsong 1) – 4 augusti

Bupkis är en helt ny komedi som följer Pete Davidson (The King of Staten Island, Saturday Night Live) när han försöker hantera unik familjedynamik och komplexiteten som berömmelse innebär när man ska skapa meningsfulla relationer. I denna råa, halvt självbiografiska serie ser vi Davidson i huvudrollen, tillsammans med Edie Falco (The Sopranos, Nurse Jackie) och Joe Pesci (Goodfellas, The Irishman) och en stjärnspäckad birollslista i en serie som står mittemellan realitet och absurditet för att på bästa sätt kunna visa hur det är att vara Pete Davidson. Välkommen till Bupkis.

Säsongen består av totalt 8 avsnitt. 2 avsnitt släpps på premiärdagen, därefter 1 avsnitt i veckan.

Serier med nya avsnitt under juli och augusti

  • Beforeigners (säsong 2)
  • Kamikaze (säsong 1)
  • Star Trek: Strange New Worlds (säsong 2)

Nya filmer på SkyShowtime i juli och augusti 2023

Höjdpunkter på SkyShowtime i juli och augusti 2023 – sommarpremiärer
Foto: A24.

Marcel the Shell with Shoes On – 27 juni

När filmskaparen Dean (manusförfattare och regissör, Dean Fleischer Camp) har det tufft och flyttar in i en Airbnb-bostad upptäcker han snabbt att han inte är ensam. Marcel (Jenny Slate), en gullig, tre centimeter stor snäcka, bor redan där med sin mormor Connie (Isabella Rossellini) och deras husdjur, drammtussen Alan. Marcel och Connie ingick en gång i en hel grupp snäckor, men nu lever de ensamma som de enda överlevande efter en mystisk tragedi. Dean blir fascinerad av sin osannolika nya vän och börjar filma Marcel och hans mormor, vilket skapar en enorm följarskara på internet som förändrar deras liv för alltid. Men kommer Marcels nyfunna känsla av möjlighet och en hel hord av superfans att räcka för att han ska hitta den familj han förlorade för så länge sedan?

Babylon
Foto: United International Pictures.

Babylon – 6 juli

Babylon har skapats av Damien Chazelle och är en episk originalberättelse som utspelar sig i 1920-talets Los Angeles med skådespelarna Brad Pitt, Margot Robbie och Diego Calva i huvudrollerna och en ensemble som även består av Jovan Adepo, Li Jun Li och Jean Smart. Det är en berättelse om alltför stora ambitioner och oändliga extravaganser som följer flera karaktärers uppgång och fall i en tid av otyglad dekadens och fördärv i det tidiga Hollywood.

She Said (2022)
Foto: UIP.

She Said – 18 juli

Tvåfaldigt Oscar®-nominerade Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education) och Zoe Kazan (miniserien The Plot Against America, The Big Sick) spelar New York Times-reportrarna Megan Twohey och Jodi Kantor som tillsammans avslöjade den viktigaste historien i sin generation – en historia som hjälpte till att lansera #MeToo-rörelsen, krossade årtionden av tystnad kring sexuella övergrepp i Hollywood och förändrade amerikansk kultur för alltid.

Breaking – 27 juli

Breaking är en verklighetsbaserad berättelse om Brian Brown-Easleys liv där John Boyega spelar en marinsoldatveteran som efter att ha avskedats med goda vitsord 2005, återvänder hem till Georgia och plågas av psykisk sjukdom. När han nekas stöd och lämnas ensam i en desperat situation väljer han en brottslig lösning och tar en bank och flera av deras anställda som gisslan.

Violent Night – 2 augusti

David Harbour (Black Widow) spelar huvudrollen i denna spännande julfilm om en grupp legosoldater som tar människor som gisslan på julafton och aldrig kunde tänka sig att deras största motståndare skulle bli jultomten. Actionproducenten David Leitch (John Wick) samarbetar med manusförfattarna till Sonic the Hedgehog-filmerna (Patrick Casey och Josh Miller) och ger julglädjen en liten extra gnista och visar oss att tomten inte alltid bara är mysig och glad.

Puss in Boots: The Last Wish – 23 augusti

Puss in Boots (med röst av Oscar®-nominerade Antonio Banderas) upptäcker att hans passion för äventyr har tagit ut sin rätt: Han har bränt igenom åtta av sina nio liv och har bara ett liv kvar. Puss ger sig ut på en episk resa för att hitta den sägenomsusade sista önskan och återställa sina nio liv.

Filmer med sommartema på SkyShowtime

  • Baywatch – 1 juli
  • Blue Crush – 1 juli
  • Cast Away – 1 juli
  • Mamma Mia! Here We Go Again – 1 juli
  • Couples Retreat – 1 augusti
  • Forgetting Sarah Marshall – 1 augusti

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL