Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Höjdpunkter på Apple TV+ i augusti 2023

Höjdpunkter på Apple TV+ i augusti 2023

  • Apple TV+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 juli 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 juli 2023

Nya serier på Apple TV+

Apple TV+ fortsätter att satsa på kvalitet före kvantitet. I augusti bjuds vi endast på en handfull nya premiärer – men vi räknar med att de sedvanligt håller riktigt hög klass. Bland höjdpunkterna på Apple TV+ i augusti 2023 hittar vi nya säsonger av två populära serier samt intåget av två nya titlar.

Höjdpunkter på Apple TV+ i augusti 2023

Physical (säsong 3) – 2 augusti

Uppskattade Physical med Rose Byrne är tillbaka med en tredje och sista säsong. Denna gången får hon dessutom sällskap av omåttligt populära Zooey Deschanel (New Girl).

Physical utspelar sig på 1980-talet i San Diego, där vi får följa Sheila Rubin (Byrne) på hennes resa från lidande hemmafru till framgångsrik fitnessentreprenör. I den avslutande säsongen hotas Sheilas dominans i fitnessvärlden av kändisträningsprofilen Kelly Kilmartin (Deschanel), som inte bara blir ett professionellt hot, utan också blir en mental plågoanden. Plötsligt riskerar allt som Sheila har byggt upp att raseras.

De två första avsnitten av "Physical" säsong 3 släpps på premiärdagen, följt av ett avsnitt i veckan.

Strange Planet (säsong 1) – 9 augusti

I augusti är det premiär för den animerade vuxenserien Strange Planet, skapad av Dan Harmon (Community, Rick & Morty) och Nathan W. Pyle (Guillermo del Toros Pinocchio). Pyle ligger dessutom bakom den bästsäljande grafiska romanen som serien är baserad på.

Strange Planet utspelar sig på en avlägsen planet som inte är helt olik vår egen. I sin rosa-lila, underhållande värld tillbringar blå varelser sina dagar med att utföra vardagliga sysslor på sitt eget, absurda sätt.

Säsongen består av totalt 10 avsnitt. De tre första avsnitten släpps på premiärdagen, följt av ett avsnitt i veckan.

Höjdpunkter på Apple TV+ i augusti 2023
Foto: Apple TV+

Invasion (säsong 2) – 23 augusti

Sci-fi-serien Invasion är tillbaka med sin efterlängtade andra säsong. Serien, som är skapad av Simon Kinberg (X-Men, Deadpool, The Martian) och David Weil (Citadel) är en karaktärsdriven sci-fi- och dramaserie som följer en utomjordisk invasion genom olika perspektiv från runt om i världen.

Säsong 2 av Invasion tar vid några månader efter händelserna i slutet av säsong 1, då utomjordingarna eskalerade sina attacker till ett fullskaligt krig mot mänskligheten.

Höjdpunkter på Apple TV+ i augusti 2023
Foto: Apple TV+

Wanted: The Escape of Carlos Ghosn (dokumentärserie) – 25 augusti

Wanted: The Escape of Carlos Ghosn är en dokumentärserie i fyra delar som berättar historien om företagsledaren Carlos Ghosen, med fokus på hans hänsynslösa klättring till toppen, chockerande gripande och häpnadsväckande undanflykt.

NÄSTA ARTIKEL