Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
FBOY Island 2023 – Anton Björsson

FBOY Island Sverige 2023 – Anton Björsson

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 januari 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 januari 2023

Är 26-årige säljaren där för pengarna eller kärleken?

Säljaren Anton Björsson är en av de deltagarna i "FBOY Island Sverige" 2023. Inledningsvis har han haft mycket fokus på sig, och det är nu upp till tittarna att gissa vad hans intentioner med programmet är.

FBOY Island Sverige 2023 följer vi Theresé Samuelsson, Awa Touray och Olivia Jakobsson när de dejtar tjugo killar på en tropisk ö i jakten på äkta kärlek, under ledning av programledaren Klara Elvgren. Bland de killar som antingen kommit för att hitta kärleken, eller bryr sig mer om vinstpengarna, har vi den 26-årige säljaren Anton Björsson.

FBOY Island Sverige 2023 – Anton Björsson
Foto: HBO Max / discovery+.

Detta talar för att Anton Björsson är en F-boy

Nu när säsongen är igång är det dags att börja spekulera i vilka av killarna som utger sig för att vara någon de egentligen inte är där. Som begett sig av till ön för att hämta hem stålarna. Efter att ha sett premiären var Filmtopps realityexpert Sofie Landgren snabb på att tilldela Anton priset för årets sämsta spelare, då han friskt skröt för de andra grabbarna om sin intima stund med Theresé på deras första dejt

Anton har ett självförtroende som det lyser om, och han är inte rädd för att säga att han älskar att ha sex med olika personer, vilket förstås placerar honom i kategorin bland F-boys. Vidare verkar han se på programmet som en tävling där de andra killarna är hot som måste bort. 

– Det finns många sköna grabbar som ser bra ut, men när det kommer till det pratmässiga så känns det som att jag har ett ganska bra övertag på de flesta, säger Anton i inledningen av FBOY Island Sverige 2023. 

FBOY Island Sverige 2023 – Anton Björsson
Foto: HBO Max / discovery+.

Theresé och Anton, en kärlekshistoria?

 

När Anton pratade med Theresé lät det desto mer oskyldigt från honom när han uttryckte sin längtan efter att träffa en "trevlig dam att slå sig ner med". Theresé är tydlig mot tittarna med att hon är på sin vakt och inte låter sig sväva iväg med Anton, men trots detta verkar hon högst intresserad av att få spendera mer tid med honom. 

– Han hade väldigt fina ögon, så han skulle jag vilja prata lite mer med, sade Theresé om Anton redan innan deras utåt sett lyckade dejt ägde rum.

Än så länge luktar det unket om Anton Björssons intentioner. Men även om det visar sig att han klivit in i programmet som en F-boy, så kanske Theresé kan vända på honom under säsongens gång?

Frank Stenhammar

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL