FBOY Island Sverige 2023 – Simon Olsson Bull

FBOY Island Sverige 2023 – Simon Olsson Bull

Sofie Landgren
Uppdaterad 20 januari 2023 kl. 11:01 | Publicerad 19 januari 2023 kl. 14:01

Är Värmlänningen en Fboy eller en Nice guy?

Nu har premiären av FBOY Island Sverige gått av stapeln på HBO Max och discovery+. En av årets deltagare är Simon, 32-åringen från Karlstad som helt oblygt kliver in i TV-rutan.

Premiären för FBOY Island Sverige är här, programmet där tre tjejer ska dejta 20 killar i hopp om att hitta livslång kärlek. Haken är dock att bara hälften av killarna är där för att hitta kärleken, de resterande är enbart där för att försöka kamma hem vinstsumman. En av årets deltagare med en tvättäkta "Fboy aura" är Karlstadsbon Simon Olsson Bull.

Simon Olsson Bull Deltagare FBOY Island Sverige
Simon Olsson Bull. Foto: HBO Max / discovery+.

En "bad boy" med ett stort hjärta

Simon är en 32-årig värmlänning med en markant dialekt och glimten i ögat. När vi får se honom för första gången skämtar han friskt och säger att han inte tycker att man ska ha sex med tjejer innan man gift sig... för att sedan bryta ut i ett asgarv. Simon beskriver sig själv som en kille med en "bad boy-look" men med ett stort hjärta, och han är fruktansvärt taggad på att få vara med i den första vändan av FBOY Island Sverige.

FBOY Island Sverige 2023 – Simon Olsson Bull
Simon Olsson Bull. Foto: HBO Max / discovery+.

Utseende spelar stor roll för Simon – i synnerhet om man ser ut som Oliva Jakobsson

För Simon spelar utseendet stor roll och när han får syn på Olivia Jakobsson för första gången så beskriver han henne som "drömmen på två ben" och nästan exotisk med sina tatueringar. Ja, Olivia bockar av så gott som alla Simons utseendemässiga kriterier. 

– Attraktionen fanns verkligen där alltså, vi kommer nog att göra "fire" i det här programmet om man säger så, berättar han efter deras första möte.

Tur nog för Simon känner Olivia samma gnista tillbaka och hon väljer honom som sin "favorit vid första anblick". Om Simon faktiskt är en "Fboy" eller en "Nice guy" återstår att se, men än så länge lutar han åt det förstnämnda...

Missa inte att följa hur det går för Simon att försöka få Olivia på fall i "FBOY Island Sverige" 2023 på HBO Max, discovery+ och Kanal 11.

Mer läsning:

 

 

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL