Alex Beck kastas ut ur FBOY Island – detta hände

Alex Beck kastas ut ur FBOY Island – detta hände

  • Discovery+
Filmtopp
Uppdaterad kl. 07:01 | Publicerad 19 januari 2023 kl. 07:01
ANNONS
ANNONS

Deltagaren försvann i premiären för nya satsningen

Redan i det första avsnittet står det klart att deltagaren Alex Beck kastas ut ur FBOY Island. Här hittar du allting vi vet om vad som hände.

I dag är det premiär för FBOY Island Sverige discovery+. Det efterlängtade nya dejtingprogrammet hann inte hålla igång särskilt länge innan den första deltagaren skulle ryka av disciplinära skäl. Alex Beck kastas ut ur FBOY Island för att ha använt sig av otillåtet språkbruk. 

Alex Beck kastas ut ur FBOY Island – vad hände?

Under premiäravsnittet av programmet där kvinnor träffar olika män med ambitionen att hitta sin bättre hälft, men där vissa av dem kommer att visa sig vara fboys, går Awa Touray på dejt med Alex Beck. Framåt slutet av avsnittet, när det är dags för tjejerna att välja vilka killar de vill skicka hem, så saknas plötsligt deltagaren. De andra möts av programledaren Klara Elvgren som förklarar läget att han brutit mot reglerna och inte kommer att komma tillbaka.

– Alex kom hit som en fboy, sade Klara Elvgren till Awa efter att hon fått veta att han tvingats lämna programmet. Varken hon eller de andra tjejerna verkade förvånade över att Alex visades sig vara där på jakt efter annat än den stora kärleken.

Alex Beck kastas ut ur FBOY Island – detta hände
Alex Beck. Foto: discovery+.

Vad som sades av Alex Beck framkommer inte i programmet, men deltagaren har i ett meddelande till Expressen förklarat att han inte förstår varför han kastades ut. Däremot verkar det vara något som sagts mellan honom och några av de andra killarna: 

– Enligt min uppfattning av det hela handlar det om språkbruk och enligt mig har jag inte sagt något fel. Men jag har inget ont mot någon av killarna, jag är vän med alla. Min uppfattning är att det hela blev ett stort missförstånd, säger Alex. 

Han trycker vidare på att hans uppfattning är att han inte gjort någonting fel, och att han inte hade kunnat göra saker och ting annorlunda.

Theresé SamuelssonOlivia Jakobsson och Awa Touray är de tre kvinnorna i FBOY Island Sverige som är på jakt efter att hitta den stora kärleken. Du följer deras resa i programmet som visas på discovery+.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL