Fader Brown säsong 9 – Detta vet vi

Fader Brown säsong 9 – Detta vet vi

Filmtopp
Uppdaterad kl. 13:34 | Publicerad 06 juli 2022 kl. 05:45

Fader Brown kommer tillbaka med nya mysterium

Den brittiska TV-serien "Fader Brown" har nyligen haft premiär med sin åttonde säsong på C More. Redan nu är det många som längtar efter mera – och vi har goda nyheter.

Fader Brown, prästhatt, krage och allt, är tillbaka på C More med en åttonde säsong. I vanlig ordning spelas huvudrollen av den underbare Mark Williams, som denna gången får klura ordentligt när han slängs mellan en rad olika gåtor rörande allt från mystiska hemligheter i det förflutna till ett mord på en gycklarfestival.

Den nya säsongen består av 10 stycken avsnitt på 44 minuter vardera. Alla proppade med strålande, brittisk underhållning. För den som inte kan få nog av vår allas Fader, har vi goda nyheter.

Fader Brown säsong 9 blir verklighet

Faktum är att det inte bara blir en ny Fader Brown-säsong utan att den redan är inspelad. Ännu bättre, den har redan haft premiär i Storbritannien. Med andra ord kommer vi med ett hundra procents säkerhet få ta del av 10 nya avsnitt, som har fått lysande betyg på IMDb. Dessutom kallar Telegraph säsongen som "perfekt".

Se trailern här nedan:

Givetvis återvänder Mark Williams i huvudrollen. Med den nya säsongen finns det totalt 100 avsnitt att ta del av.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL