Fader Brown säsong 8 – nu på C More

Fader Brown säsong 8 – nu på C More

  • C More
Filmtopp
Uppdaterad kl. 12:45 | Publicerad 06 juli 2022 kl. 06:22

Den mysterieutredande prästen är tillbaka

I dag är det äntligen premiär för "Fader Brown" säsong 8 på C More. Vår allas favoritpräst är tillbaka med tio nya stycken avsnitt.

Håll i prästhatten! Nu har Fader Brown dundrat in på C More med en sprillans ny säsong. Den åttonde omgången i ordningen består av 10 stycken avsnitt på 44 minuter vardera. Givetvis återser vi den underbare Mark Williams i huvudrollen, mannen som har säkrat en plats i våra hjärtan med roller som Arthur Weasley i Harry Potter-filmerna, den klumpige skurken Horace i 101 dalmatiner och som Wabash i Oscarsvinanren Shakespeare in Love (1998).

Fader Brown
Foto: BBC.

Samtidigt är det nog just i rollen som den katolska, mysterieutredande prästen Father Brown vi gillar honom som allra bäst. Detta är brittisk, klassisk underhållning i sitt esse. Annars hade knappast eminenta tidningar som Telegraph kallat serien för "perfekt".

Detta handlar den nya säsongen om

I Fader Brown säsong 8 behöver Brown klura ordentligt när han slängs mellan en rad olika gåtor rörande allt från mystiska hemligheter i det förflutna till ett mord på en gycklarfestival.

I avsnitt fem kan vi också se fram emot att Hercule Flambeu söker upp Brown för hans kloka hjälp rörande en tjuv. Tjuven har nämligen stulit från en italiensk maffiaboss, som inte tvekar med att mörda för att få tillbaka det som är hans.

Fler gåtor väntar

Till vår stora glädje kan vi redan nu avslöja att fler avsnitt är att vänta. Tidigare i år hade den nionde säsongen premiär i England och några av avsnitten har blivit bland de högst rankade på IMDb.

Mer läsning:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL