Ezra Miller talar ut: "jag söker hjälp"

Ezra Miller döms för brott – allt om senaste skandalen

Filmtopp
17 januari 2023 kl. 10:01
ANNONS
ANNONS

Trots stölden duckar Ezra Miller det hårda fängelsestraffet

Ezra Miller har ett flertal gånger varit i blåsväder och blivit anklagad för flera grova brott. The Flash-skådespelaren anklagades i somras för att ha gjort inbrott hos en granne och stulit spritflaskor. Miller erkänner nu anklagelserna för olaga intrång, skriver Deadline.

Ezra Miller, 30, har upprepade gånger fått anklagelser mot sig för grova brott. Bland annat ska hen ha anklagats för bråk på bar, att hen ska ha kastat en stol på en kvinna, men även allvarliga anklagelser mot en 12-årig flicka.

Nekade alla anklagelser – erkänner nu olaga intrång

Den ickebinära skådespelaren Ezra Miller åtalades i somras för att ha brutit sig in hos en granne i Vermont för att stjäla flaskor med sprit. Hen åtalades för inbrott, stöld och olaga intrång. I oktober 2022 nekade Miller alla anklagelser, men erkänner nu endast olaga intrång i en överenskommelse i rätten.

Ezra Miller
Ezra Miller i "Fantastiska vidunder". Foto: Warner Bros.

Riskerade 26 års fängelse

Om skådespelaren skulle ha erkänt samtliga  tre anklagelser som hen åtalades för skulle hen kunnat riskera ett liv upp till 26 år i fängelse. Nu blir dock straffet mildare, en böter på 5 000 kronor samt ett års villkorlig dom. Deadline förklarar även att skådespelaren har fått alkoholrestriktioner för att inte kunna dricka alkohol på ett sätt som skulle kunna skada hens omgivning. Vid förfrågan bör även hen vara tillgänglig att blåsa i alkoholmätare.

Ezra Miller som Flash.
Ezra Miller som The Flash. Foto: Warner Bros.

The Flash har premiär sommaren 2023 – trots erkännandet

I augusti 2022 gick skådespelaren ut och sa att hen lider av “komplexa psykiska problem” och att hen skulle söka hjälp. Millers skandaler har inte bara skadat skådespelaren själv, utan även filmbolaget Warner Bros. som producerar de storslagna DC-satsningarna och Fantastiska vidunder-filmerna som Miller medverkar i.

Superhjältefilmen The Flash spelades in 2021 och har premiär den 23 juni 2023. Filmen påstås vara en av de viktigare filmerna i studions DC-universum. Detta eftersom DC:s filmer sällan har gått lika bra hos varken publiken eller kritikerna som Marvels filmer.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL