The Flash.

Flash-stjärnan Ezra Miller anklagas för brott mot tonåring

Filmtopp
09 juni 2022 kl. 08:18

Föräldrarna ansöker nu om besöksförbud

Det fortsätter att storma kring storfilmstjärnan Ezra Miller som nu anklagas för allvarliga brott mot en tonårig kvinna.

Ezra Miller, känd från The Flash-serien och Fantastiska vidunder-filmerna, har hamnat i nytt blåsväder. Skådespelaren anklagas för att under en längre tid haft ett skadligt inflytande på en ung kvinna, rapporterar Deadline.

Föräldrarna till en 18-årig kvinna vid namn Tokata Iron Eyes hävdar att Miller länge haft en ohälsosam relationen till deras dotter. De menar att de två träffades vid Standing Rock Reservation i North Dakota när hon bara var tolv år gammal, och att Miller gav Tokata alkohol och droger, flög henne till London och till platser som Vermont, New York, Kalifornien och Hawaii. De trycker även på att han numera vill hålla henne i sitt grepp.

I en ansökan om att förbjuda Ezra Miller från att träffa Tokata Iron Eyes kan vi läsa följande:

– Ezra använder våld, skräck, hot om våld, rädsla, paranoia, vanföreställningar och droger för att hålla makten över en ung tonåring i Tokata.

Det var på Hawaii som Miller greps två gånger tidigare i år, en gång för ett bråk i en bar och en annan gång för andra gradens misshandel.

Millers efterlängtade superhjältefilm The Flash kommer på bio den 23 juni 2023. Miller är nu aktuell med Dumbledores hemligheter men är inte kopplad till franchisen framöver. En förhandling har inrättats nästa månad för att behandla föräldrarnas anmälan.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL