The Flash

Skådespelaren Ezra Miller arresterad på Hawaii

Uppdaterad 11 september 2022 kl. 08:09 | Publicerad 29 mars 2022 kl. 15:03

Ezra Miller, känd från Fantastic Beasts, gripen på bar.

Den amerikanska skådespelaren Ezra Miller fick den 28 mars ett utbrott på en grupp människor som sjöng karaoke på en bar. Miller har nu arresterats för "disorderly conduct and harrassment".

Det var den 28 mars som Ezra Miller, aktuell för rollen som Credence Barebone i den nya Fantastic Beasts-filmen Fantastiska vidunder: Dumbledores Hemligheter, greps efter att ha uppträtt illa på en bar i staden Honolulu på Hawaii. Enligt New York Post ska Miller ha stört sig på en grupp människor som sjöng karaoke, slitit mikrofonen ur en kvinnas hand och använt ett mindre trevligt språkbruk mot besökarna i lokalen. Hen (Millers valda pronomen) ska också ha uppträtt hotfullt mot en man som höll på att kasta pil. 

När Ezra Miller inte lugnade ner sig ska barägaren, skriver The Honolulu Star-Advertiser, sett sig tvungen att tillkalla polis, varpå Miller greps för oordning och trakasserier.

Känd för flera roller 

För TV-publiken är Ezra Miller ingen nykomling. Hen har medverkat i flera kända produktioner, däribland Vi måste prata om Kevin, The Perks of Being a Wallflower, Justice League samt som tidigare nämns Fantastiska Vidunder-serien. Hen har också en av huvudrollerna i superhjältefilmen The Flash, med premiär nästa år.

Ezra Miller har under sin karriär vunnit och nominerats för flertalet skådespelarpriser, bland annat på MTV Movie Awards och Cannes Filmfestival

Ännu inget uttalande från filmbolagen

Vad filmbolagen som Ezra Miller arbetar för tycker om saken har ännu inte offentliggjorts. Någon kommentar från Miller själv har heller inte synts till. Men med tanke på de reaktioner som kom från publik och TV-branschen efter Will Smiths skandalösa beteende på Oscarsgalan, torde det bara vara en tidsfråga innan vi får ett uttalande från Miller och filmbolagen. 

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL