Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Paramount+

EXTRA: Snart släpper Paramount+ sin app!

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 april 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
20 april 2021

Streamingtjänsten lanseras nästa vecka.

Väntan på Paramount+ har varit lång, men snart är den över. Filmtopp är först med att rapportera om när streamingtjänsten lanserar sin fristående app.

Den 22 mars kunde vi rapportera att lanseringen av Parmounts streamingtjänst Paramount+ blivit flyttat till ett okänt datum i april. Nu är Filmtopp först med att rapportera när den faktiskt lanseringen sker:

– Nu finns det äntligen ett datum för lanseringen av Paramount+ fristående app. Den släpps på torsdag nästa vecka, den 29 april, säger Max Bellman, Director PR & Communications på ViacomCBS.

Utbud redan tillgängligt.

En stor del av utbudet på Paramount+ har sedan drygt en månad tillbaka varit tillgängligt via Apple TV-kanalerna på Apple TV-appen, samt hos Tele 2, Telenor och Allente, men nu kommer alltså en helt oberoende version av Paramount+ att lanseras, som alla kan få tillgång till.

Utbudet är på Paramount+ är stort och fullsmockat med älskade klassiker. Vi har sedan tidigare granskat titlarna och presenterar här de bästa filmerna på Paramount+ och de bästa serierna på Paramount+.

Priset för ett abonnemang uppges vara 69 kronor i månaden.

VIDARE LÄSNING:
Allt du behöver veta om Paramount+

NÄSTA ARTIKEL