Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Paramount+

Lanseringen av Paramount+ flyttad

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 mars 2021

Streamingtjänsten blir först ett tillskott för Apple TV.

Paramount+ skulle lanseras på en egen plattform den 25 mars. Nu meddelar bolaget att detta dröjer till ett senare datum i april, men innan dess släpps Paramounts utbud på Apple TV.

I ett pressmeddelande meddelar ViacomCBS att lanseringen av Paramount+ inte kommer att ske som förväntat. Istället för att släppas som en egen streamingtjänst den 25 mars sker först en lansering på Apple TV-kanalerna på Apple TV-appen, samt hos Tele 2, Telenor och Allente.

Tjänsten kommer sedan släppas direkt tillkon sumenter via en Paramount+-app senare i april.

MER LÄSNING: Allt du behöver veta om Paramount+!

– Paramount+ är väl positionerad för att bli en nyckelaktör bland de nordiska strömningstjänsterna. Paramount+ erbjuder ett stort utbud av innehåll inom alla genrer. Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda våra kunder Paramount+ via Apple TV-kanalerna samt via våra partners innan vi introducerar tjänsten som en fristående app senare i april, säger Jesper Dahl GM ViacomCBS Nordics.

Med de 6000+ avsnitt och filmer som kommer att släppas under året kommer Paramount+ att bli ett hem för hits från SHOWTIME, CBS och Paramount Studios, samt en samling av Paramount+-original, exklusiva filmer och högkvalitativa dramaserier, Nickelodeon-och MTV-program samt en mängd globalt och lokalt innehåll som spänner över alla genrer.

Vid lanseringen kommer tjänsten att erbjuda nya exklusiva premiärer, inklusive Two Weeks to Live, med Maisie Williams i huvudrollen, de två första säsongerna av Indie-komedin Everyone is Doing Great, skriven och regisserad av James Lafferty och Stephen Colletti, samt de två första säsongerna av rebooten av The Twilight Zone, bland mycket annat.

Det kommer också att finnas över 100 avsnitt från Smithsonian Channel om vetenskap, natur, kultur, historia och rymden.

Från och med den 25 mars kommer Appleanvändare kunna registrera sig för en kostnadsfri provperiod på sju dagar och prenumerera direkt på Paramount+ i Apple TV-appen. Priserna hos distributionspartnerna kommer att variera från plattform till plattform.

Exakt när lanseringen av appen kommer att ske är i dagsläget inte spikat, men det kommer alltså att bli någon gång i april.

 

NÄSTA ARTIKEL