Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
UFO Sweden trailer

EXTRA: Se teaser till Crazy Pictures storfilm UFO Sweden

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
14 december 2021

Kommer julen 2022

Efter framgångarna med katastroffilmen Den blomstertid nu kommer är gänget i Crazy Pictures tillbaka med en ny megasatsning, nämligen UFO Sweden.

Svenska filmer om utomjordiska besökare tillhör sannerligen inte vanligheten, även om det har skett. Det mest kända exemplet är förmodligen kalkonfilmen Rymdinvasion i Lappland från 1959.

Nu är det äntligen dags för en ny tagning av den spänningsladdade genren och denna gången är det filmkollektivet Crazy Pictures som står bakom spakarna.

Om nästan exakt ett år är det nämligen dags för kreatörerna bakom katastroffilmen Den blomstertid nu kommer att pusha gränserna för Filmsverige igen. Denna gången med "UFO Sweden".

Ett kärleksbarn mellan Arkiv X och Stranger Things

“Vi förstod att de arbetade med att utreda och forska kring oförklarliga fenomen och blev helt tagna. Vi kände en enorm fascination för dels UFO-Sverige som förening, men också för den värld fylld av UFO-expeditioner, mystiska fenomen och gigantiska arkiv som omger föreningen. Vi kunde såklart inte låta bli att tänka tanken “tänk om de hittar något”, säger Olle Tholén på Crazy Pictures.

MER LÄSNING: Hon spelar huvudrollen i Crazy Pictures UFO-film

Crazy Pictures beskriver UFO Sweden som kärleksbarnet mellan Arkiv X och Stranger Things, rakt ner i Östgötamyllan.

“UFO Sweden kommer bli ett spännande mysterium, lika spektakulärt som mänskligt, som vi hoppas får tittaren att om vartannat dra på smilbanden och nagla fingrarna i biofåtöljen.” säger Victor Danell på Crazy Pictures.

Se trailern här nedan:

UFO Sweden förväntas att ha premiär julen 2022. Tills dess får du njuta av dessa rekommendationer:

NÄSTA ARTIKEL