Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Euphoria-stjärnan klar för nya Hunger Games

Euphoria-stjärnan klar för nya Hunger Games

Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
23 juni 2022
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
23 juni 2022

Hunter Schafer nästa att ansluta till prequel-filmen.

Pusselbitarna fortsätter att falla på plats för den kommande prequel-filmen till "Hunger Games", som går under namnet "The Ballad of Songbirds and Snakes". Nu står det klart att "Euphoria"-stjärnan Hunter Schafer medverar i filmen.

"The Ballad of Songbirds and Snakes" är titeln på den prequel till Hungerspelen som författaren Suzanne Collins skrivit och som nu blir film. Filmen har planerad premiär under 2023 och allt fler pusselbitar börjar falla på plats för att det ska bli verklighet. Nu har Hunter Schafer, mest känd för sin roll i Euphoria, bekräftats ha en roll i filmen, enligt Deadline.

Sedan tidigare står det klart att bland andra Billy the Kid-aktuelle Tom Blyth kommer att spela en av filmens huvudroller och att stjärnskottet från West Side Story, Rachel Zegler, kommer att ha en bärande roll.

Handlingen i filmen fokuserar på en ung Coriolanus Snow (Blyth), långt innan han blev Panems tyranniske president. Shafer kommer att spela rollen som Tigris Snow, Coriolanus kusin och förtrogna rådgivare.

Den kommande filmen regisseras av Francis Lawrence, som regisserade både Catching Fire och de två Mockingjay-filmerna i The Hunger Games-filmserien. Manuset har skrivits av Oscarsvinnande Michael Arndt.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL