Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Se teasern till The Ballad of Songbirds and Snakes

Se teasern till The Ballad of Songbirds and Snakes

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
06 juni 2022
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
06 juni 2022

Hungerspelen kommer tillbaka

Nu har den första teasern till den nya filmen i Hunger Games-serien släppts.

Det är dags att återvända till The Hunger Games, detta landmärke till filmserie som har tjänat över 3 miljarder dollar på den globala marknaden. Denna gången med en adaption av Suzanne Collins bästsäljande prequel The Ballad of Songbirds and Snakes.

År innan han skulle bli Panems tyranniske president, är 18-årige Coriolanus Snow (Tom Blyth) det sista hoppet för sin bleknande släkt, en gång en stolt familj som har fallit ur nåden i en efterkrigsstad. När den tionde upplagan av det årliga Hungerspelet närmar sig med stormsteg blir den unge Snow orolig när han får i uppdrag att vara mentor åt Lucy Gray Baird (Rachel Zegler), en ung kvinna från det fattiga distriktet 12.

Men efter att Lucy Gray fått all Panems uppmärksamhet, genom att trotsigt sjunga under skördeceremonin, tror Snow att han kanske kan vända oddsen till deras fördel. Genom att förena sina instinkter för showmanship och nyvunna politiska kunnighet, påbörjar Snow och Lucy Grays en kamp om överlevnad för att i slutändan avslöja vem som är en sångfågel och vem som är en orm.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL