Ny film med Piff och Puff kommer på Disney+

Se trailern till nya Piff och Puff-filmen

  • Disney+
15 februari 2022 kl. 17:00

Räddningspatrullen är tillbaka!

Disney har i dag släppt en trailer till "Chip ´n Dale: Rescue Rangers", en långfilm baserad på TV-serien Piff och Puff – Räddningspatrullen.

TV-serien sändes för första gången 1989–1990, och 30 år senare är det alltså dags för den omtyckta Disney-duon att komma tillbaka. Även resten av räddningspatrullen är med: Oskar, Pärlan Sågbock och Zipper.

Filmen är en hybrid av live-action, CGI och animerat, där vi får träffa hela gänget som numera bor i Los Angeles. I trailern får vi veta att Räddningspatrullen var medvetna om sin egna popularitet som serien innebar, och att de levde på det i den verkliga världen. De lever dock i dag ett avdankat liv, långt i från glansdagarna på 90-talet.

Det hela är väldigt meta. Vi kan också till exempel se att Piff är animerat på det mer traditionella sättet, samtidigt som Puff är utformad i CGI. Kort sagt tycks filmen vara fylld av tokigheter.

Förutom Disney ligger även The Lonely Island bakom produktionen, vilket förklarar den tydligt humoristiska ton som filmen har. Chip ´n Dale: Rescue Rangers har premiär på Disney+ den 20 maj.

Se trailern nedanför:

Vi passar på att slänga in den här gamla godingen också när vi ändå är i farten:

MER LÄSNING:

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL