The Kardashians. Foto: Disney+

The Kardashians säsong 2 – detta vet vi

  • Disney+
Filmtopp
Uppdaterad 25 juni 2022 kl. 12:06 | Publicerad 24 juni 2022 kl. 13:06

Får vi följa med Kardashian-klanen på fler äventyr?

Den första säsongen av familjen Kardashians nya realityserie, "The Kardashians", har gått i mål. Kommer vi att få se dem även i en andra säsong?

Det dröjde inte länge efter att Keeping Up With the Kardashians tog slut, efter 20 säsonger, innan vi fick se familjen Kardashian i en ny realityserie. Denna gången blev det på en ny plattform, Hulu, och under det nya namnet The Kardashians, som vi i Sverige kan streama på Disney+.

Bortsett från ett nytt namn och nytt hem är mycket sig likt i programmet. Vi får följa den stundtals kontroversiella familjen Kardashian i deras ofta glamorösa vardag. Under den första säsongen fick vi se Kim, Kourtney, Khloé, Kris, Kendall och Kylie navigera allt från professionella åtaganden till relationer och andra utmaningar i privatlivet.

Den första säsongen av The Kardashians, som bestod av 10 avsnitt, har nu gått i mål. Kan vi vänta oss en säsong 2 också?

När kommer The Kardashians säsong 2?

Även om Hulu inte har gått ut och specifikt annonserat en The Kardashians säsong 2, så kan vi med all säkerhet säga att den kommer att bli av. I sitt köp av serien, beställde nämligen Hulu 40 stycken avsnitt. Fortsätter säsongerna att vara 10 avsnitt styck kan vi med andra ord inte bara räkna med ytterligare en, utan tre till säsonger.

Varken familjemedlemmarna eller teamet bakom serien hymlar heller med att fler avsnitt kommer att dyka upp framöver. När Khloé nyligen besökte intervjuprogrammet Hot Ones, pratade de exempelvis öppet om att kamerateamet hade följt med för att spela in serien.

I samtal med Deadline bekräftade också seriens exekutiva producent, Danielle King, att en ny säsong väntar runt hörnet.

– Ni kommer inte att behöva vänta ett helt år, sa King.

Exakt när en ny säsong kan tänkas dyka upp vet vi inte, men eftersom de ofta berör aktuella händelser misstänker vi att de vill få ut nya avsnitt så snart som möjligt.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL