Bästa Hot Ones-avsnitten med skådespelare

Bästa Hot Ones-avsnitten med skådespelare

Emil Oscar Rasmussen
23 juni 2022 kl. 18:06

De hetaste intervjuerna med skådisar.

First We Feasts oerhört populära Youtube-program "Hot Ones" är hetare än någonsin. Eftersom det blivit ett och annat underhållande avsnitt genom åren, tänkte Filmtopp tipsa om några av de bästa intervjuerna med skådespelare.

"It's the show with hot questions and even hotter wings." Hot Ones är intervjuprogrammet på Youtube där kändisar får svara på frågor, samtidigt som de äter kycklingvingar som har blivit smaksatta (snarare kontaminerade) med några av världens starkaste såser.

Den geniala programkonceptet har blivit explosionsartat populärt de senaste åren. Hot Ones har länge haft en gedigen följarskara online, men numera lockar varje nytt avsnitt miljontals tittare. Avsnittet med Millie Bobby Brown nådde exempelvis 15 miljoner visningar bara under sina två första veckor på Youtube.

Sedan starten 2015 har det hunnit bli över 250 avsnitt och programledaren Sean Evans har inlett dem med citatet i början av artikeln under 18 imponerande säsonger (de släpper numera tre säsonger om året).

Under den tiden har det givetvis blivit en och annan sevärd intervju med världskända skådespelare – och vissa av dem sticker ut lite extra.

Är du inte redan bekant med Hot Ones så är det värt att poängtera att programmet inte enbart är underhållande på grund av reaktionerna på alla såser, utan även den djupgående frågor som Evans och hans övriga team knåpar ihop. Det är spännande att se hur många av gästerna som uppskattar de genomtänkta frågorna – trots att de blir torterande under tiden.

Hur som helst, här följer några tips på sevärda Hot Ones-intervjuer med skådespelare.

De 10 bästa Hot Ones-avsnitten med skådespelare

Paul Rudd (säsong 10, 2019)

Har du sett memen på Paul Rudd där han säger "Hey, look at us. Who would've thought?" Den kommer från han Hot Ones-intervju, och även om det är en höjdpunkt i avsnittet så finns det betydligt fler guldkorn i det än så.

Sin position som en av världens mest älskvärda skådespelare befäster han i den här intervjun. Och han hanterar dessutom sina wings imponerande väl.

Elizabeth Olsen (säsong 15, 2021)

Vill du se en högprofilerad skådespelare som hanterar sina starka kycklingvingar otroligt imponerande kan vi tipsa om avsnittet med Elizabeth Olsen. Marvel-stjärnan reagerar på den ökända Da Bomb-såsen, men skakar av sig den väldigt fort.

Någon som imponerar ännu mer än Olsen, men som inte är en skådespelare, är Lorde. Artisten är med i samma säsong och verkar mest tycka det är trevligt att få äta.

Nick Offerman (säsong 10, 2019)

Den här intervjun kan ha glidit in på listan lite på ett bananskal för att jag tycker att Nick Offerman är så härlig, men jag tror att även andra kan tycka att den är underhållande. Det finns få saker som muntrar upp lika mycket som att höra Offermans fnittriga skratt bryta igenom hans dova röst.

Key & Peele (säsong 2, 2016)

Det här alldeles för korta avsnittet med Keegan-Michael Key och Jordan Peele var med redan i den andra säsongen. Duon "Key and Peele" är som vanligt inte rädda för att bjuda på sig och det sätter rejält med fart på avsnittet, som garanterat bidrog till att sätta Hot Ones på kartan på allvar.

Josh Brolin (säsong 17, 2022)

Säsong 17 av Hot Ones avrundades med ett besök från Josh Brolin, och det är en njutning. Brolin är en fascinerande karaktär som lyckas kännas värdig och snubbig (på ett vänligt sätt) på samma gång. Det här är också ett avsnitt som fångar hur mycket många av gästerna uppskattar Evans frågor.

Kristen Bell (säsong 9, 2019)

Hot Ones-avsnitt med gäster som verkligen utstrålar att de vill vara där och tycker det är kul att äta tenderar att bli bättre än de flesta andra. Kristen Bell gör precis det och jag tycker dessutom att hon klarar av kycklingvingarna bättre än sin make, Dax Shepard – som också har varit med i programmet – vilket gör det lite extra kul.

Tom Holland (säsong 16, 2021)

Tom Holland är en skådespelare, likt Rudd och Bell, som känns omöjlig att ogilla. Spider-Man-skådespelaren känns godhjärtad samtidigt som han inte är rädd för att bjuda på sig själv. Vill du känna att du är på en prestigelös middagsdejt på cirka 30 minuter med stjärnan är det bara att klicka igång det här avsnittet.

Leslie Mann (säsong 17, 2022)

Hot Ones-avsnittet med Leslie Mann lyckas verkligen fånga vad som gör programmet till ett så genialt koncept. De starka kycklingvingarna som det bjuds på har en förmåga att avväpna gästerna, vilket leder till lättsamma intervjuer, och Mann känns hur avslappnad som helst. Hon tvingar dessutom teamet bakom programmet att smaka på sin egen medicin.

Jeff Goldblum (säsong 6, 2018)

Jeff Goldblum är ett original. Det finns inget annat sätt att beskriva honom, och han visar upp sig från sin bästa sida i det här avsnittet av Hot Ones. Tycker du om oefterhärmlige Goldblum kan vi också tipsa om hans två avsnitt av Conan O'Briens podcast, Conan O'Brien Needs a Friend, som är minst sagt speciella.

Terry Crews (säsong 4, 2017)

Avsnittet med den före detta NFL-spelaren och numera skådespelaren, Terry Crews, är också ett sånt där tidigare avsnitt som verkligen hjälpte till att sätta Hot Ones på kartan. Crews är stundtals intensiv, men bjuder på sig själv och känns samtidigt jordnära.

Fler bra Hot Ones-avsnitt

Ovan listade intervjuer från Hot Ones är bara några av väldigt många fler sevärda avsnitt med skådespelare. En handfull andra skådisar som varit med, som kan vara värda att kolla in, inkluderar Margot Robbie, Aubrey Plaza, Natalie Portman, Seth Rogen, Michael Cera, Scarlett Johansson, Charlize Theron, Russell Brand, Daniel Radcliffe mfl.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL