Trailer släppt till serien National Treasure

Se trailern till serien National Treasure: Edge of History

  • Disney+
Filmtopp
11 september 2022 kl. 08:09

Redo för nästa stora skattjakt?

I december är det premiär för den nya National Treasure-serien på Disney+. Se trailern till äventyrspackade "Edge of History" här!

I vinter kommer den efterlängtade serien National Treasure: Edge of History ut på Disney+. I dag kan vi se den allra första trailern som vittnar om en lika lekfull och äventyrslysten skattjakt likt de i filmerna. 

Handlingen i serien följer Jess Morales, en 20-årig drömmare, som ger sig av på en upptäcktsfärd för att uppdaga mysteriet som vilar över hennes familjehistoria, och försöker med hjälp av sina vänner att återvinna en historiskt förlorad skatt. 

Edge of History görs unga begåvningar med Lisette Olivera i spetsen sällskap av storheter som Harvey Keitel (Reservoir Dogs, Pulp Fiction) och Catherine Zeta-Jones (The Mask of Zorro, Chicago). 

Se trailern till den kommande National Treasure-serien här:

2024 får vi se den tredje biofilmen i National Treasure-serien där de två första delarna frontats av Nicolas Cage. Huruvida han är med i nästa kapitel är ännu inte känt, men serien lär oavsett bygga upp en stadig hajp inför dess premiär.

"National Treasure: Edge of History" har premiär den 14 december och består av sammanlagt tio avsnitt. De två första släpps samtidigt på premiärdagen.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL