Trailern ute till Star Wars-serien Andor

Nya trailern: Se Stellan Skarsgård i Star Wars-serien Andor

  • Disney+
Filmtopp
10 september 2022 kl. 20:09
ANNONS
ANNONS

Ta en närmare titt på svenska stjärnans roll

Om mindre än två veckor är det premiär för den nya Star Wars-serien "Andor" i vilken Stellan Skarsgård spelar en av rollerna. Se den officiella trailern här!

Den nya Star Wars-serien Andor tar vid fem innan händelserna i biofilmen Rogue One. Den utspelar sig med det sagt i en tid fylld av fara, bedrägerier och intriger. Det är under denna stormiga tid som rebellpiloten Cassian (spelad av Diego Luna) tar sig an en resa som kommer att ge honom stor hjältestatus i kriget mot Imperiet.

I serien får vi se den svenska superstjärnan Stellan Skarsgård som Luthen Rael, som lär känna Cassian och går långt för att hjälpa honom i kampen mot de ondskefulla krafter som växer sig till ett allt större hot i galaxen. 

Se den nya trailern till Star Wars-serien "Andor" här:

När det vankas premiär för serien på Disney+ den 21 september slår streamingtjänsten till med en specialare. Vi kommer då att få ta del av hela tre avsnitt. Därefter visas de i vanlig ordning ett i taget varje vecka. Seriens första säsong består av sammanlagt tolv avsnitt, vilket är betydligt längre än deras genomsnittliga Star Wars och Marvel-serier som brukar ligga på sex till åtta stycken.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL