Disney har släppt storslagen trailer till Mandalorian säsong 3

Disney har släppt storslagen trailer till Mandalorian säsong 3

  • Disney+
Filmtopp
11 september 2022 kl. 07:09

"You are a Mandalorian no more"

Så lyder taglinen till "The Mandalorian" säsong 3 som nu fått sin första trailer. Ta dig en första titt på den nya säsongen här!

Efter att pandemin satt käppar i hjulet för produktionen är The Mandalorian säsong 3 en av Disney+ mest efterlängtade titlar. Nu närmar sig äntligen premiären och idag kan vi ta del av en allra första trailer. 

De två föregående säsongerna har gått från klarhet till klarhet och med betyget 8.7/10 på IMDb råder det inga tvivel om att The Mandalorian är Disneys mest lyckade originalserie. Andra säsongen släpptes nu för så länge sedan som oktober 2020, så förväntningarna på den tredje säsongen är inget mindre än bastanta. Trailern som nu nått internet bjuder på storslagna scener som ser ut att leva upp till sin hajp. 

Än så länge fångar vi bara upp hintar om vad den nya säsongen kommer att handla om, men skaparen Jon Favreau har tidigare antytt att den kan ge Mando hans revansch. Som trailern nedan förklarar blir "Mando" utvisad från Mandalorian-klanen för att han tagit av sig sin hjälm, vilket vi sedan tidigare vet är strikt förbjudet. 

Se trailern till "The Mandalorian" säsong 3 här:

Den nya säsongen består av åtta avsnitt. Än så länge är det inte känt vilket datum premiären landar förutom att det uppges ske någon gång i februari 2023.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL