Raven's Home säsong 5 – detta vet vi

Raven's Home säsong 5 – detta vet vi

  • Disney+
Filmtopp
Uppdaterad 16 februari 2022 kl. 12:02 | Publicerad 15 februari 2022 kl. 13:02

Kommer det fler säsonger av Raven's Home?

I februari kom den fjärde säsongen av Disney+ populära familje-sitcom "Raven's Home" (Raven's Hem på svenska). Tjatar barnen på dig om när fortsättningen av serien kommer är det här du hittar svaret.

"Raven's Home", som är en spinoff på That's so Raven, som sändes på Disney Channel mellan 2003–2007, är en av Disney+ mest framgångsrika sitcoms anpassade för hela familjen.

Handlingen kretsar kring de bästa vännerna från originalserien, Raven Baxter och Chelsea Grayson, som nu är ensamstående mammor. Tillsammans uppfostrar de sina barn i en lägenhet i Chicago, men tillvaron vänds upp och ner när de inser att Ravens son visar sig vara synsk, precis som Raven själv.

Serien hade ursprungligen premiär 2017 och sedan dess har det hunnit bli fyra säsonger, som alla går att streama på Disney+.

När kommer Raven's Home säsong 5?

Du ville veta om det kommer en säsong 5 av Raven's Home? Då har vi goda nyheter. Du kan berätta för resten av familjen att nästa säsong inte alls är långt borta! Seriens femte säsong är bekräftad sedan en tid tillbaka och den har amerikansk premiär redan i mars 2022. Vi vet inte ännu om serien kommer att landa på den svenska marknaden exakt samtidigt, men förhoppningsvis behöver vi inte vänta alltför mycket längre än så.

I den kommande säsongen kommer vi bl.a. att få se Raven och hennes son Booker åka till San Francisco för att ta hand om Ravens pappa, vilket innebär att Booker måste börja på en ny skola och göra vad han kan för att hålla sin speciella förmåga hemlig.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL