Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Moon Knight logga

Ny teaser för Moon Knight

  • Disney+
David Forssell | Nyhet
29 mars 2022
David Forssell | Nyhet
29 mars 2022

Snart premiär för Marvels serie Moon Knight

På onsdag, den 30 mars, släpps äntligen Marvel Studios nya hjälteserie "Moon Knight". Nu kan den som inväntar premiären stilla hungern med en rykande färsk teaser.

Det nalkas för superhjältar i dessa tider, något som vi på Filmtopp skrivit om i vår sammanställning över alla kommande Marvel-filmer och serier 2022. Lagom till våren – närmare bestämt denna onsdag – får vi tittare ta del av serien Moon Knight, som släpps på Disney+

Vad vi vet om serien hittills är att den handlar om Marc Spector (alias Moon Knight), en före detta marinsoldat, som via en egyptisk gud välsignas med övernaturliga krafter, som kanske inte bara är till fördel för honom. I rollen som Marc Spector ser vi Oscar Isaac, känd för sina roller i Stars Wars och X-Men. Fler skådespelare som bekräftats till produktionen är bland annat Ethan Hawke, som axlar rollen som skurken Arthur Harrow, och May Calamawy som ger liv åt karaktären Layla El-Faouly.

Ny teaser släppt

Nu har Marvel kommit ut med ytterligare videomaterial från Moon Knight i form av en teaser, som går att se här under:

Det sägs att universum ständigt expanderar, och likadant tycks Marvels egna universum växa, med nya produktioner av filmer och serier på löpande band. Intresset från tittarnas sida tycks även det hålla i sig. 

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL