Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
30 mars släpps Marvels Moon Knight med Oscar Isaac

30 mars släpps Marvels Moon Knight med Oscar Isaac

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 januari 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 januari 2022

Se den första trailern här

Den 30:e mars är det premiär för nya Marvelserien "Moon Knight" på Disney+. Inatt släpptes den allra första trailern och äventyrsdramat ser ut att vara av det mörkare slaget.

I den kommande Marvelserien Moon Knight följer vi en före detta amerikansk marinsoldat vid namn Marc Spector, som sliter med en splittrad personlighet. När han en dag får en egyptisk månguds krafter vänder livet – men inte nödvändigtvis till det bättre. Han inser snart att hans nyfunna krafter kan vara både en välsignelse och en förbannelse för hans besvärliga liv.

Moon Knight

Huvudrollen i Moon Knight görs av Oscar Isaac som tidigare arbetat med Disney på deras Star Wars-trilogi där han gjort rollen som rebelledaren Poe. I serien ser vi en annan stor filmstjärna i Ethan Hawke. Hans karaktär är filmens mystiska antagonist Arthur Harrow, en begåvad forskare som när han får sitt ansikte vanställt kämpar för att hitta ett botmedel för sitt tillstånd. 

Se trailern till "Moon Knight" här: 

Till skillnad av flera av Disneys Marvelserier är Moon Knight inte stämplad som miniserie, vilket innebär att vi kan komma att få se flera säsonger av den.

Den första säsongen består av sex avsnitt som alla kommer till Disney+.

MER LÄSNING:

NÄSTA ARTIKEL