Regissören medger – tappade greppet om sin kommande Marvelfilm

Nu kan du streama MCU-floppen The Marvels – väntar revansch på Disney+?

  • Disney+
Johan Samuelsson Krantz
07 februari 2024 kl. 07:02
ANNONS
ANNONS

Girl power tar över MCU – The Marvels gör sig redo för revansch

Tre kvinnliga hjältar förenas för att bekämpa en mäktig fiende som hotar verklighetens väv i "The Marvels". Premiär i dag på Disney+.

I The Marvels (2023), som har streamingpremiär på Disney+ i dag, fortsätter äventyret för superhjältarna från Marvels filmuniversum. Regissören Nia DaCosta, mest känd för skräckfilmen Candyman (2021), tar filmen oss med på ännu en spännande resa genom Marvels enorma superhjältevärld.

Huvudrollerna spelas av Brie Larson som Carol Danvers/Captain Marvel, Teyonah Parris som Monica Rambeau och Iman Vellani som Kamala Khan/Ms. Marvel. 

The Marvels affischbild
Foto: Walt Disney Studios.

Disney+ premiär på The Marvels – räddar universum en planet i taget

I filmen förenas Captain Marvel, Monica Rambeau och Ms. Marvel när de börjar byta plats med varandra varje gång de använder sina krafter. Denna ovanliga företeelse leder till ett oväntat samarbete när de konfronteras med en hotfull Kree-ledare, Dar-Benn (Zawe Ashton). Tillsammans bildar de teamet som kallas The Marvels och kämpar för att rädda flera planeter från Dar-Benns ondskefulla planer. Handlingen tar dem från jorden till andra världar och involverar kosmiska konflikter och övernaturliga krafter.

Detta är en av de första MCU-filmerna som fokuserar på tre kvinnliga hjältar som leder handlingen. The Marvels är också en del av MCU:s fas fem och ger fansen en fortsättning på berättelsen om Captain Marvel och hennes allierade. Filmen hade det riktigt tungt under sitt biofönster, men kanske väntar revansch när det nu är dags att göra debut på Disney+.

Missa inte premiären av The Marvels på Disney+, i dag den 7 februari.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL