Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Falcon and the Winter Soldier

Marvel-serien slår nytt rekord på Disney+

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
23 mars 2021

The Falcon and the Winter Soldier är streamingtjänstens mest sedda premiär.

Marvel Studios "The Falcon and The Winter Soldier” slog globalt tittarrekord under sin premiärhelg på Disney+. Passerade "WandaVision" och "The Mandalorian".

I fredags var det dags för den nya originalserien på Disney+, The Falcon and the Winter Soldier, att ha global premiär. Serien, som är den andra installationen i Marvels fjärde fas, blev en rejäl dundersuccé.

I ett pressmeddelande skriver Disney att premiäravsnittet är det mest sedda någonsin under en premiärhelg på deras streamingtjänst. Detta innebär att avsnittet nådde en större publik än vad WandaVision och The Mandalorian gjorde under lika lång period.

För den som ännu inte har sett The Falcon and the Winter Soldier kan vi berätta att serien följer titelpersonerna i en värld efter att "The Blip" ägde rum. Nu måste de lägga sina olikheter åt sidan för att slås mot ett nytt hot.

Serien består av sex avsnitt och när Filmtopp närvarade under en internationell presskonferens meddelade MCU-kreatören Kevin Feige att man har valt att se serien som en sex timmar lång film. Något som speglas i det första avsnittets hissnande actionscener och läckra foto.

Vi gav premiäravsnittet högt betyg i vår recension och kommer varje vecka diskutera de kommande avsnitten efter att de släpps.

NÄSTA ARTIKEL