Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
It's Always Sunny in Philadelphia säsong 16 – detta vet vi

It's Always Sunny in Philadelphia säsong 16 – detta vet vi

  • Disney+
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 mars 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
02 mars 2022

Fler säsonger på gång av framgångssagan?

Långköraren "It's Always Sunny in Philadelphia" har sänts i imponerande 15 säsonger och existerat sedan 2004. Frågan är om vi kommer att få följa dårarna i ytterligare säsonger framöver?

Hela den 15:e säsongen av It's Always Sunny in Philadelphia finns nu att streama på Disney+ i Sverige. Med sin senaste säsong blev serien historisk – den är numera den live action-komediserie som har pågått i flest säsonger någonsin.

Har du inte koll på denna pärla inom komedigenren, så kretsar den kring fem vänner (nåja, "vänner") som äger en irländsk pub tillsammans. Med baren som utgångspunkt lyckas deras enorma egon och bristande intelligens försätta dem i minst sagt absurda situationer. I den senaste säsongen åker gänget bl.a. till Irland, avslöjar hur de råkat spela en betydande roll i alla stora politiska händelser i USA under 2021 och de ersätter Dee med en apa.

Serien har både hyllats och sågats under sin långa livslängd, men en sak är säker och det är att den samlat på sig en stor, stor skara fans under åren.

När kommer It's Always Sunny in Philadelphia säsong 16?

Givetvis kan vi förvänta oss mer av It's Always Sunny in Philadelphia framöver. Komediserien har som sagt visat sig långlivad och därför är det inte speciellt förvånande att den förnyats med en säsong 16. Det roliga kommer dessutom inte att ta slut där. I samband med att den 16:e säsongen annonserades, så meddelades det också att serien kommer att får ytterligare två säsonger efter den.

Alla fans av It's Always Sunny in Philadelphia kommer alltså kunna njuta av serien till och med säsong 18 – minst!

Något exakt datum för när säsong 16 kan tänkas ha premiär är ännu inte spikat, men med tanke på beställningen av ytterligare tre säsonger kan vi räkna med att de kommer att hålla tempot uppe. Ett rimligt scenario är därför att nästa säsong har amerikansk premiär någon gång under slutet av 2022, och att den hittar till den svenska streamingmarknaden en kort tid därefter, eventuellt i början av 2023.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

LÄS OCKSÅ:

NÄSTA ARTIKEL