Februaris största nyheter på Disney+

Februaris största nyheter på Disney+

  • Disney+
Filmtopp
24 januari 2022 kl. 15:01

Streamingtjänsten släpper flera bomber i februari

Disney+ fyller på sitt utbud i februari med flera tunga titlar. Stjärnspäckade storfilmer varvas med en av vårens mest efterlängtade komediserier.

Pam & Tommy – 2 februari

Den andra februari är det premiär för komediserien Pam & TommyDisney+. Komediserien berättar om hur det gick till när Pamela Andersons och hennes dåvarande kille Tommy Lees sexfilm gjordes – för att senare stjälas och spridas över hela världen. I rollerna som paret ser vi Lily James (Cinderella) och Sebastian Stan, mest känd från Captain America-och Avengers-filmerna och serien The Falcon and the Winter Soldier

Seth Rogen spelar den tidigare porrskådisen Rand Gauthier som sedan blev elektriker. Han var personen som låg bakom stölden av kändisparets sexvideo. 

The French Dispatch – 16 februari

Snart kan Disney+ prenumeranter streama Wes Andersons nya film The French Dispatch som hyllats som en av hans allra bästa. Handlingen följer en grupp amerikanska journalister på en tidningsbyrå i en fiktiv stad i Frankrike och berättar flera av de storys som publicerats där.

På rollistan ser vi en gedigen skara stjärnor med bjässar som Benicio Del Toro, Frances McDormand, Adrien Brody, Jeffrey Wright, Timothée Chalamet, Tilda Swinton, Owen Wilson, Bill Murray, Willem Dafoe, Saoirse Ronan, Kate Winslet, Elisabeth Moss och Christoph Waltz.

MER LÄSNING:

The King's Man – 23 februari

Framåt slutet på februari släpper Disney prequel-filmen till de populära Kingsman-filmerna. The King's Man utspelar sig under det första världskriget, där några av historiens värsta tyranner ämnar utradera miljontals människor. Men en viss grupp ska sätta upp sig mot dem. Precis som de tidigare filmerna kommer det att bjudas på action, äventyr och en hel del komik.

Bland andra nyheter på Disney+ i februari hittar vi Oscarsdramat Niceville, Wes Andersons hyllade stop motion-rulle Den fantastiske räven, det sydkoreanska kärleksdramat Snowdrop och familjevänliga Alvin och gänget.

MER LÄSNING:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL