Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Dåliga nyheter för WandaVision-fans

Dåliga nyheter för WandaVision-fans

  • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
09 juni 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
09 juni 2021

Det ser mörkt ut för den som hoppas på en ny säsong.

Marvels "WandaVision"-serie på Disney+ var alltid tilltänkt som en miniserie, men de extrema framgångarna har lett till en hel del spekulationer och förhoppningar om ytterligare en säsong – förhoppningar som seriens stjärna sannolikt har tagit död på.

"WandaVision" är Marvel-serien med fokus på karaktärerna Wanda Maximoff/Scarlett Witch (Elizabeth Olsen) och Vision (Paul Bettany). Serien sändes i nio avsnitt på Disney+ från januari till mars och av allt att döma var det de enda avsnitten vi skulle få se. Det har inte varit någon hemlighet att serien var tilltänkt som just en miniserie.

MER LÄSNING: 5 serier för dig som älskar WandaVision

Efter seriens framgångar som inkluderat en stor entusiasm online, vinster på MTV Awards och en fascination över det unika konceptet som blandade sitcom-genren med Marvels sedvanligt högoktaniga innehåll, har många fått upp förhoppningarna om en ny säsong. Förhoppningar som Olsen spädde på i en intervju med Collider i januari, när hon fick frågan om det kan bli en andra säsong.

– Det kan hända, sa Olsen den gången.

För alla som började drömma om nya avsnitt efter Olsens intervju med Collider är det nog dessvärre dags att skruva ned förväntningarna igen. I Varietys "Actors on Actors"-serie, där Olsen samtalade med The Big Bang Theory-stjärnan Kaley Cuoco, fick hon återigen frågan – och denna gången höll hon inte igen med svaret.

– Nej, det är definitivt en miniserie, svarar Olsen när Cuoco frågar.

Olsen betonar dock att man aldrig kan veta helt säkert med Marvel, men i dagsläget ser det som sagt inte ljust ut för den som hoppas på en säsong två av WandaVision. Däremot kommer vi garanterat att få återse karaktärerna i andra MCU-produktioner.

MER LÄSNING: Kommande Marvel-filmer 2021

MISSA INTE:

NÄSTA ARTIKEL